Şey hocam sürekli gezdiğim için wireless Bluetoothlu bi kasa önerebilir misin? Sağlam bir şey yapalım bütçeyi arttırayım.Çok teşekkür ederim, fayda sağladıysam ne mutlu bana <3
Kesinlikle monsgeek m1w o zaman. Kasa ve akko cream yellow switchler ile 140dolara geliyor. 7-10günde teslim ediliyor genelde.Şey hocam sürekli gezdiğim için wireless Bluetoothlu bi kasa önerebilir misin? Sağlam bir şey yapalım bütçeyi arttırayım.
Kesinlikle monsgeek m1w o zaman. Kasa ve akko cream yellow switchler ile 140dolara geliyor. 7-10günde teslim ediliyor genelde.
Evet, kasa önerdiğim monsgeek pcbsi de aynı sadece renk farklı (monsgeek akkonun asus karşılığı olarak rog modeli düşünebilirsin) switchler akko crystal kullanmış - gateron yellow-akko piano pro-cream yellowların da sesi böyle tok. Mikrofonu daha kaliteli olduğu için daha rahat verebiliyor böyle sesi, ben veremedim.aradığım ses bu bak.
https://www.monsgeek.com/product/m1w-barebone/ 125dolar kargo dahil. Site tutarı düşük yazıyor, kargo firması kendi ödüyor vergiyi. Yine de mail ile tekrar söylersen daha garanti olur. 3-4 siparişimde ekstra vergi ödemedim. Yanwen ile gelmesini de söylersen daha hızlı ve net olur.4000 TL bütçede(parasını hakederse daha da çıkabilirim)
1.Yüzde 75 F tuşları olmalı.
2.Ses rol tuşu olsa güzel olur olmasa da sorun olmaz ama.
3.Kablosuz özelliğe ihtiyacım yok.
4.Swichler sessiz tok olmalı.
5.Yurt dışı sitelerinden alabilirim.
6.Gecikme değerlerinin düşük olması tercihim.
7.Klavyede ekrana ihtiyacım yok.
8.Ve en önemlisi verdiğim paranın karşılığını alabilmeliyim.
Bunlara uygun bir öneriniz var mı?
Kendin yapmak ayrı bi sarıyo ya, sesi de cidden çok unique oluyoBen fabrika çıkışı custom aldım. Kendim yapamam çok vakit alıyo
Aynen büyük space tuşu da var ama takınca sesi kötü oluyo. Bi ara akko jelly Pink+purple alıp modlayacaktım da dediğim gibi vaktimi harcamak istemiyorum. Bu şekliyle de sesleri çok hoş. Hazır modlu geliyo bu klavye zaten. Yazılımı çöp sadeceKendin yapmak ayrı bi sarıyo ya, sesi de cidden çok unique oluyo
Senin klavyenin en sevdiğim olayı ayrık space küçük olduğundan çok güzel ses veriyor uğraştırmadan. Klavyede modlaması en zor kısım büyük tuşlar çünkü SELLLLAMUN ALEYKUM diye ses veriyo bebek gibi tuşların yanında