Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Teşekkür ediyorum bi ara tüm eklediğin linkleri tek tek inceleyip seni rahatsız edebilirim :cool:
Tabi hocam elimden geldiğince yardımcı olurum.
Eline sağlık da bunu nasıl okuyup bitircez : D
Herhangi bir forumda böyle detaylı bir içerik görmedim ben, ilgisi olan arkadaşların soracağı tüm soruların cevabı var konuda. Kısa kesip soru işareti bırakmak istemedim.

Kağıt bant masrafım olcak . Okadarda kötü bir klavye değil oldukça memnunum .
Hayır yanlış anlama demek istediğim şu ki o klavyede seste fark bile olmaz sadece kağıt bantla bana kalırsa. Yaptığın zaman alt kasaya pamukta yerleştir bence.

Herhangi bir forumda böyle detaylı bir içerik görmedim ben, ilgisi olan arkadaşların soracağı tüm soruların cevabı var konuda. Kısa kesip soru işareti bırakmak istemedim.
Elinize sağlık hocam iyikide yapmışsınız. Ben işin şakasını yazdım : D
Valla hiç aklımda yoktu klavye modlamak. Neyse finaller sonrası yapılacak hobi belli oldu : D

Nefis olmuş, ellerine sağlık. Rabbim blue switchten korusun amin

Bir soru sorayım madem mizar mz60'a masraf etmeye değer mi peki, Switchleri nasıldır Valoda yücelik elodayım bırakmıştım tekrar kasmak istiyorum ona göre girişicem klavyeye :D dersen ki yok değmez birkaç ay sonra komple girebilirim.
Switchlerin oturduğu kısımlar için yalıtımlar var. Birde içini pamuk vb bir şeyle doldurursan güzel olur. Siwtchleri Gateron'du sanırsam üretim hala Gateron olaraksa iyi switchler.

Switchlerin oturduğu kısımlar için yalıtımlar var. Birde içini pamuk vb bir şeyle doldurursan güzel olur. Siwtchleri Gateron'du sanırsam üretim hala Gateron olaraksa iyi switchler.
Dediğin yalıtımları atabilme imkanın var mı? Evet bendeki gatreon yellow, kalitesini bilmiyorum açıkcası :D

Elinize sağlık hocam iyikide yapmışsınız. Ben işin şakasını yazdım : D
Valla hiç aklımda yoktu klavye modlamak. Neyse finaller sonrası yapılacak hobi belli oldu : D
Tadına doyunca bırakamıyo insan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin yalıtımları atabilme imkanın var mı? Evet bendeki gatreon yellow, kalitesini bilmiyorum açıkcası :D

Rehber çok iyi, başarılı. Teşekkürler.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam koyulan yüzeyin de sese bir etkisi var. Cam ve Tahta gibi. İkisi arasında ses farkı oluyordu ?

Hayır yanlış anlama demek istediğim şu ki o klavyede seste fark bile olmaz sadece kağıt bantla bana kalırsa. Yaptığın zaman alt kasaya pamukta yerleştir bence.
Knk denemekten zarar gelmez bende biliyorum piyasa malı bir klavye olduğunu . Klavyeye yüksek meblada yatırımı çok doğru bulmuyorum . (İşin bilgisayarla ise o başka ) .

Rehber çok iyi, başarılı. Teşekkürler.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam koyulan yüzeyin de sese bir etkisi var. Cam ve Tahta gibi. İkisi arasında ses farkı oluyordu ?
Evet cam-tahta-mousepadin de etkisi var.

Knk denemekten zarar gelmez bende biliyorum piyasa malı bir klavye olduğunu . Klavyeye yüksek meblada yatırımı çok doğru bulmuyorum . (İşin bilgisayarla ise o başka ) .
Bundan önce A4 tech klavye kullanan bir fosildim tiner döküldüde bozuldu .

1704741615101.png

Üst seviye uzun süre götürür switch. Biraz maliyetli ama fark yaratır açık konuşmak gerekirse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl istersen dostum.

Geri