Neler Yeni

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Teşekkür ediyorum bi ara tüm eklediğin linkleri tek tek inceleyip seni rahatsız edebilirim :cool:
Tabi hocam elimden geldiğince yardımcı olurum.
Eline sağlık da bunu nasıl okuyup bitircez : D
Herhangi bir forumda böyle detaylı bir içerik görmedim ben, ilgisi olan arkadaşların soracağı tüm soruların cevabı var konuda. Kısa kesip soru işareti bırakmak istemedim.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Kağıt bant masrafım olcak . Okadarda kötü bir klavye değil oldukça memnunum .
Hayır yanlış anlama demek istediğim şu ki o klavyede seste fark bile olmaz sadece kağıt bantla bana kalırsa. Yaptığın zaman alt kasaya pamukta yerleştir bence.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Herhangi bir forumda böyle detaylı bir içerik görmedim ben, ilgisi olan arkadaşların soracağı tüm soruların cevabı var konuda. Kısa kesip soru işareti bırakmak istemedim.
Elinize sağlık hocam iyikide yapmışsınız. Ben işin şakasını yazdım : D
Valla hiç aklımda yoktu klavye modlamak. Neyse finaller sonrası yapılacak hobi belli oldu : D

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Nefis olmuş, ellerine sağlık. Rabbim blue switchten korusun amin

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Bir soru sorayım madem mizar mz60'a masraf etmeye değer mi peki, Switchleri nasıldır Valoda yücelik elodayım bırakmıştım tekrar kasmak istiyorum ona göre girişicem klavyeye :D dersen ki yok değmez birkaç ay sonra komple girebilirim.
Switchlerin oturduğu kısımlar için yalıtımlar var. Birde içini pamuk vb bir şeyle doldurursan güzel olur. Siwtchleri Gateron'du sanırsam üretim hala Gateron olaraksa iyi switchler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer

Mr.White

80+ Bronze
Switchlerin oturduğu kısımlar için yalıtımlar var. Birde içini pamuk vb bir şeyle doldurursan güzel olur. Siwtchleri Gateron'du sanırsam üretim hala Gateron olaraksa iyi switchler.
Dediğin yalıtımları atabilme imkanın var mı? Evet bendeki gatreon yellow, kalitesini bilmiyorum açıkcası :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Elinize sağlık hocam iyikide yapmışsınız. Ben işin şakasını yazdım : D
Valla hiç aklımda yoktu klavye modlamak. Neyse finaller sonrası yapılacak hobi belli oldu : D
Tadına doyunca bırakamıyo insan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğin yalıtımları atabilme imkanın var mı? Evet bendeki gatreon yellow, kalitesini bilmiyorum açıkcası :D

xTURANN

80+ Silver
Rehber çok iyi, başarılı. Teşekkürler.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam koyulan yüzeyin de sese bir etkisi var. Cam ve Tahta gibi. İkisi arasında ses farkı oluyordu ?

Aykut D.

80+ Gold
Hayır yanlış anlama demek istediğim şu ki o klavyede seste fark bile olmaz sadece kağıt bantla bana kalırsa. Yaptığın zaman alt kasaya pamukta yerleştir bence.
Knk denemekten zarar gelmez bende biliyorum piyasa malı bir klavye olduğunu . Klavyeye yüksek meblada yatırımı çok doğru bulmuyorum . (İşin bilgisayarla ise o başka ) .

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
yusuf ecer
Rehber çok iyi, başarılı. Teşekkürler.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam koyulan yüzeyin de sese bir etkisi var. Cam ve Tahta gibi. İkisi arasında ses farkı oluyordu ?
Evet cam-tahta-mousepadin de etkisi var.

Aykut D.

80+ Gold
Knk denemekten zarar gelmez bende biliyorum piyasa malı bir klavye olduğunu . Klavyeye yüksek meblada yatırımı çok doğru bulmuyorum . (İşin bilgisayarla ise o başka ) .
Bundan önce A4 tech klavye kullanan bir fosildim tiner döküldüde bozuldu .

1704741615101.png

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Üst seviye uzun süre götürür switch. Biraz maliyetli ama fark yaratır açık konuşmak gerekirse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl istersen dostum.

Top Bottom