Amazon Almanya'dan PlayStation 5 Almak

Anwisdom

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar,

Amazon.de'den bu linkteki ürünü alırsam gümrük vergisi vesaire herhangi bir ek vergi öder miyim? Son satın alma sekmesine geldiğimde ürün fiyatı 14.000 TL vesaire oluyor.

Hocam bu ürünü Amazon’un kendisi satmıyor almanı tavsiye etmem başka bir satıcı satıyor.

Hocam bu ürünü Amazon’un kendisi satmıyor almanı tavsiye etmem başka bir satıcı satıyor.
Hocam arada 8 bin TL fiyat oynuyor TR ile herhangi bir problemde de 30 güne kadar iade edebiliyormuşum. Yani açıkçası bir şansımı denemek isterim eğer 14K'ya gelecekse elime gümrükte falan fiyat çıkarmadan.

Hocam gümrükte bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ödeme sayfasında ne fiyat çıkarsa onu ödersiniz çok yüksek ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de alıyorum yurtdışından ürün orada ne fiyat yazıyorsa onu ödedim şimdiye kadar ekstra bir ücret ödemedim

Hocam gümrükte bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ödeme sayfasında ne fiyat çıkarsa onu ödersiniz çok yüksek ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de alıyorum yurtdışından ürün orada ne fiyat yazıyorsa onu ödedim şimdiye kadar ekstra bir ücret ödemedim
Ama satıcı Amazon değil bir arkadaşta gümrükte vergi ücreti çıkar onu ödersiniz demişti satıcı Amazon olmadığı için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri