- Reaksiyon skoru
- 2,421
Satıcı gibi başlık
Ürün ismini öyle yazmişlar yaa neyse ben düzenledim kwjdjxdjSatıcı gibi başlık![]()
Sıkıntı yok ya sjsjsjsjdÜrün ismini öyle yazmişlar yaa neyse ben düzenledim kwjdjxdj
Neyy antep fistiklisini yiyip beğenmeyen bence lolipop yesinGeçen hafta aynı fiyata 270 gr olanı almıştık fp ürünü ama çok lezzetli değil haberiniz olsun
Yedim hocam güzeldi ama daha iyi olabilirmiş birde fıstıklarının arasında kabuk parçalarıda vardı bazı tanelerde dişimizi kıracaktıkNeyy antep fistiklisini yiyip beğenmeyen bence lolipop yesin
Yemediğinizi var sayıyorum.
Aynen öyle geçen hele bi tanesi belki de bu elemandır, bunu 77 TL ye indirim de diye paylaşmış dedim daha geçen hafta 30 du ben hep takip ederim hiç düşmedi o fiyatlara diyor, eleman mi tutuyor Tuğba kuruyemiş nedirSatıcı gibi başlık![]()
Cahil başlığı 1 saniye sonra düzenledim görmeden ne aynen öyle diyorsun Allah akil fikir versin sizin gibilere mümkünse konularıma girme ben seni engelledim umarim sen de engellersin sana dair bildirim dahi almak istemiyorum ön yargılı tavırlar diz boyu.Aynen öyle geçen hele bi tanesi belki de bu elemandır, bunu 77 TL ye indirim de diye paylaşmış dedim daha geçen hafta 30 du ben hep takip ederim hiç düşmedi o fiyatlara diyor, eleman mi tutuyor Tuğba kuruyemiş nedir
150 gramlık lokum 37 TL içinde adam gibi fıstık badem yok bu indirim değil engellersen engelle ,seni engellemeye bile uğraşamam ezik herifCahil başlığı 1 saniye sonra düzenledim görmeden ne aynen öyle diyorsun Allah akil fikir versin sizin gibilere mümkünse konularıma girme ben seni engelledim umarim sen de engellersin sana dair bildirim dahi almak istemiyorum ön yargılı tavırlar diz boyu.