Nvidia dlss 3.0 modunu intel UHD graphics 620 de kullanabilirmiyim?

Lenovocu

80+
Reaksiyon skoru
7
Biliyorsunuzdur mesela rtx 3050 ekran kartın var dlss 3.0 destekliyor ama bazı mod yapımcıları bunu 4.0 destekleyen versiyonunu yaptı ama aklımda şu soru var intel uhd graphics 620 serisinde çalışırmı?

Dlss 4.0 henüz yok diye biliyorum dediğiniz sey. Dlss 3.0 ya da 3.5 dir. Ayrıca 3050 ekran kartın varken neden uhd Graphics 620 de dlss modunu vs kullanmaya calisiyorsun ki. Tabii ki boyle bir sey yapamazsın

Dlss 4.0 henüz yok diye biliyorum dediğiniz sey. Dlss 3.0 ya da 3.5 dir. Ayrıca 3050 ekran kartın varken neden uhd Graphics 620 de dlss modunu vs kullanmaya calisiyorsun ki. Tabii ki boyle bir sey yapamazsın
pardon yanlış yazmışım :D neyse dlss 3.0 oluyormu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu zaten mod ile yapacağım mod ile olurmu?

pardon yanlış yazmışım :D neyse dlss 3.0 oluyormu?
Olur büyük ihtimalle ama isini görmez mutlu etmez Fsr 2 to fsr 3 yazıp arastırın eğer olursa o sekilde olur AMD Nvidia kartlarda oluyor ama Intelde olur mu bilmem mantıken olabilir ama 720p oynatır o halde bile :D

Olur büyük ihtimalle ama isini görmez mutlu etmez Fsr 2 to fsr 3 yazıp arastırın eğer olursa o sekilde olur AMD Nvidia kartlarda oluyor ama Intelde olur mu bilmem mantıken olabilir ama 720p oynatır o halde bile :D
birde bu mod nasıl indirilyor link atabilirmisiniz?

bu adam yapmış bişiler bakıcam bu adamdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam yarın bakıcam ben bu işe

Uhd Graphics işlemciye dahili bir birim. Yani buna dlss nasıl yapılacak merak ettim. Yapan var mı örneği? Yapılmaması lazım. Dlss desteği hiç yok ki bunlarda zaten. Ki zaten yapsan bile. Yine oyun oynayamazsın.

Uhd Graphics işlemciye dahili bir birim. Yani buna dlss nasıl yapılacak merak ettim. Yapan var mı örneği? Yapılmaması lazım. Dlss desteği hiç yok ki bunlarda zaten. Ki zaten yapsan bile. Yine oyun oynayamazsın.
olsun çok merak ettim internetim 16mbps bir oyun indiremedim yarına kaldı

Arkadaşlar olmadı intel destk ekibine bağlandım intel uhd de çalışır dediler fazla bilgi verin halledelim dediler valla ben mi yanlış yaptım oyunun dosyasına atacaktık attım hatta bütün dosyalara atmayı denedim olmadı oyun:cyperpunk2077

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,382
Üyeler
186,474
Son üye
umutozdemir
Geri