rtx ekran kartlarında oluyorDlss 4.0 mı, nasıl bir şey o.
BataryaDlss 4.0 henüz yok diye biliyorum dediğiniz sey. Dlss 3.0 ya da 3.5 dir. Ayrıca 3050 ekran kartın varken neden uhd Graphics 620 de dlss modunu vs kullanmaya calisiyorsun ki. Tabii ki boyle bir sey yapamazsın
pardon yanlış yazmışımDlss 4.0 henüz yok diye biliyorum dediğiniz sey. Dlss 3.0 ya da 3.5 dir. Ayrıca 3050 ekran kartın varken neden uhd Graphics 620 de dlss modunu vs kullanmaya calisiyorsun ki. Tabii ki boyle bir sey yapamazsın
bunu zaten mod ile yapacağım mod ile olurmu?Dlss 4.0 henüz yok diye biliyorum dediğiniz sey. Dlss 3.0 ya da 3.5 dir. Ayrıca 3050 ekran kartın varken neden uhd Graphics 620 de dlss modunu vs kullanmaya calisiyorsun ki. Tabii ki boyle bir sey yapamazsın
Olur büyük ihtimalle ama isini görmez mutlu etmez Fsr 2 to fsr 3 yazıp arastırın eğer olursa o sekilde olur AMD Nvidia kartlarda oluyor ama Intelde olur mu bilmem mantıken olabilir ama 720p oynatır o halde bilepardon yanlış yazmışımneyse dlss 3.0 oluyormu?
birde bu mod nasıl indirilyor link atabilirmisiniz?Olur büyük ihtimalle ama isini görmez mutlu etmez Fsr 2 to fsr 3 yazıp arastırın eğer olursa o sekilde olur AMD Nvidia kartlarda oluyor ama Intelde olur mu bilmem mantıken olabilir ama 720p oynatır o halde bile![]()
olsun çok merak ettim internetim 16mbps bir oyun indiremedim yarına kaldıUhd Graphics işlemciye dahili bir birim. Yani buna dlss nasıl yapılacak merak ettim. Yapan var mı örneği? Yapılmaması lazım. Dlss desteği hiç yok ki bunlarda zaten. Ki zaten yapsan bile. Yine oyun oynayamazsın.