GTA 5 kaç GB 128gb SSD yeterli mi

yani işletim sistemi de o ssd üzerine kuruluysa sıkıntı yaşayabilirsiniz işletim sisteminin olduğu bellekte boş alan bırakmakta fayda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam dan baktım tam 111 gb oyun

+ olarak Rockstar launcher falan yüklüyor yüklesen bile bir ssd için sağlıklı olmayacaktır.
1705268240631.png

yani işletim sistemi de o ssd üzerine kuruluysa sıkıntı yaşayabilirsiniz işletim sisteminin olduğu bellekte boş alan bırakmakta fayda var

steam dan baktım tam 111 gb oyun
Ayrı SSD sıfır 128 GB

+ olarak Rockstar launcher falan yüklüyor yüklesen bile bir ssd için sağlıklı olmayacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Ayrı SSD sıfır 128 GB sistem ki ayrı SSD de

GTA 5 şu anda 111 GB yer kaplıyor. O SSD'ye sadece GTA 5 kuracaksan yeterli olur. 118-119 GB boş alan olacağını varsayarsak geriye 7-8 GB civarı boş alan kalacaktır.

Ayrı SSD sıfır 128 GB

Ayrı SSD sıfır 128 GB sistem ki ayrı SSD de
118gb kullanılır alan olacak ama dediğim gibi ucu ucuna belki yeter ama sağlıklı olmaz çünkü ssd ne kadar dolarsa yavaşlıyor

GTA 5 şu anda 111 GB yer kaplıyor. O SSD'ye sadece GTA 5 kuracaksan yeterli olur. 118-119 GB boş alan olacağını varsayarsak geriye 7-8 GB civarı boş alan kalacaktır.
Eyw reis birazdan yeni konu ACICAM ona bakarsan sevinirim

118gb kullanılır alan olacak ama dediğim gibi ucu ucuna belki yeter ama sağlıklı olmaz çünkü ssd ne kadar dolarsa yavaşlıyor
Yeni konu açcam ona bakarmısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,293
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri