zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,383
nays ile güzel bir fiyata geliyor alınır mı nasıl?
Öyle işlemiyor hocam 750'e gelecek bana nays ile attığım.+120₺ 32GB ekstra alan bilindik marka![]()
Patriot Memory Patriot P210 Sata 3 512gb Ssd 2.5 Inch P210s512g25 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Patriot Memory Patriot P210 Sata 3 512gb Ssd 2.5 Inch P210s512g25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bundanda %10 iade alacaksınÖyle işlemiyor hocam 750'e gelecek bana nays ile attığım.
Öncelikle verilen her cevaba itiraz edermiş gibi cevap verip İntenso'yu alacaksan niye konu açtın hocam insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Yani yazdıklarından İntenso'ya kafayı koymuşsun da yine de bir günah keçisi arıyormuşsun gibi bir izlenim çıkıyor bence.%10 alacağım ama 95 TL alacağım yine pahalıya gelecek hocam. birinci diskim yapmayacağım için bu tarz bir SSD yeterli olur gibi.
Sen tersinden okumuş olabilirsin patriot gibi bir marka için ekstra cebimden para çıkmasını düşünmüyorum sadece neredeyse aynı kalite, 990'a kioxia var zaten. Amacım uygun fiyatlı bir disk yakalamak. Sandisk'inde kronik sorunu var diye biliyorum zaten.Öncelikle verilen her cevaba itiraz edermiş gibi cevap verip İntenso'yu alacaksan niye konu açtın hocam insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Yani yazdıklarından İntenso'ya kafayı koymuşsun da yine de bir günah keçisi arıyormuşsun gibi bir izlenim çıkıyor bence.
İntenso 1998'de kurulmuş Alman menşei bir firmadır. 1-2 kez SSD'lerini kullandım, hiç fena değiller ancak az farkla Patriot - Sandisk gibi bir markalar varken 120-140TL için ben şahsen almazdım. En basitinden Sandisk 480GB Naysla 850'ye geliyor, İntenso 740'a geliyor. Sandisk alınabilir.
Patriot uyduruk gibi geliyor sanırım ancak Kioxia'dan daha iyiSen tersinden okumuş olabilirsin patriot gibi bir marka için ekstra cebimden para çıkmasını düşünmüyorum sadece neredeyse aynı kalite, 990'a kioxia var zaten. Amacım uygun fiyatlı bir disk yakalamak. Sandisk'inde kronik sorunu var diye biliyorum zaten.
Patriot'un dandik bir marka olmadığını biliyorum, sadece intenso ile arasındaki farkı anlayamadım ekstra 35GB dışında. Buna ek olarak Sandisk konularına baktığımda boyut fark etmeksizin sorunlar çıkabileceği yazıyor riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Intenso kısmında konularda kötü diyen olmamış ancak top serisi tavsiye edilmiş nedeni nedir onu öğrenmek içinde açılmış bir konu aslında bu diğer disklerden ziyade intenso markasının kronik sorunu vs var mı bunu öğrenmek. +35GB biraz cazip bir teklif tabii onu da düşüneceğimPatriot uyduruk gibi geliyor sanırım ancak Kioxia'dan daha iyiSandisk'in de kronik sorunu olanlar 240GB'lıklar, 480'likler sorunsuz. yine de sen bilirsin.
Ayrıca attığın satıcı da depolama kısmı 128gb ancak başlık 512GB, sorular kısmında soran adama ise tam kesin bir cevap verilmeyip lafı dolandırmış bir cevap vermişPatriot uyduruk gibi geliyor sanırım ancak Kioxia'dan daha iyiSandisk'in de kronik sorunu olanlar 240GB'lıklar, 480'likler sorunsuz. yine de sen bilirsin.
Patriot'u ben atmadımPatriot'un dandik bir marka olmadığını biliyorum, sadece intenso ile arasındaki farkı anlayamadım ekstra 35GB dışında. Buna ek olarak Sandisk konularına baktığımda boyut fark etmeksizin sorunlar çıkabileceği yazıyor riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Intenso kısmında konularda kötü diyen olmamış ancak top serisi tavsiye edilmiş nedeni nedir onu öğrenmek içinde açılmış bir konu aslında bu diğer disklerden ziyade intenso markasının kronik sorunu vs var mı bunu öğrenmek. +35GB biraz cazip bir teklif tabii onu da düşüneceğim
SanDisk SSD Plus 480 GB SSD kronik sorunlu mu?
SanDisk SSD Plus 480GB 535-445 MB/s SSD'in kronik sorunlu oldugunu iddia ediyorlar ama ben baktığımda 120 ile 240GB'i sorunlu gözüküyordu. 480GB sorunlu mu?www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca attığın satıcı da depolama kısmı 128gb ancak başlık 512GB, sorular kısmında soran adama ise tam kesin bir cevap verilmeyip lafı dolandırmış bir cevap vermiş
Alıntıyı görüntüle