Neler Yeni

Yardım Intenso SSD nasıldır?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Düşük, önemsiz bir sistemin varsa işini görür. Orta-üst seviye sistemin varsa daha kalitelisine bak derim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük, önemsiz bir sistemin varsa işini görür. Orta-üst seviye sistemin varsa daha kalitelisine bak derim.
Ne alaka hocam sistem kurmayacağım oyunlarımı depolayacağım.

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer Murat KARACA
%10 alacağım ama 95 TL alacağım yine pahalıya gelecek hocam. birinci diskim yapmayacağım için bu tarz bir SSD yeterli olur gibi.
Öncelikle verilen her cevaba itiraz edermiş gibi cevap verip İntenso'yu alacaksan niye konu açtın hocam insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Yani yazdıklarından İntenso'ya kafayı koymuşsun da yine de bir günah keçisi arıyormuşsun gibi bir izlenim çıkıyor bence.

İntenso 1998'de kurulmuş Alman menşei bir firmadır. 1-2 kez SSD'lerini kullandım, hiç fena değiller ancak az farkla Patriot - Sandisk gibi bir markalar varken 120-140TL için ben şahsen almazdım. En basitinden N11'de Sandisk 480GB Naysla 850'ye geliyor, İntenso 740'a geliyor. Sandisk alınabilir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Öncelikle verilen her cevaba itiraz edermiş gibi cevap verip İntenso'yu alacaksan niye konu açtın hocam insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Yani yazdıklarından İntenso'ya kafayı koymuşsun da yine de bir günah keçisi arıyormuşsun gibi bir izlenim çıkıyor bence.

İntenso 1998'de kurulmuş Alman menşei bir firmadır. 1-2 kez SSD'lerini kullandım, hiç fena değiller ancak az farkla Patriot - Sandisk gibi bir markalar varken 120-140TL için ben şahsen almazdım. En basitinden Sandisk 480GB Naysla 850'ye geliyor, İntenso 740'a geliyor. Sandisk alınabilir.
Sen tersinden okumuş olabilirsin patriot gibi bir marka için ekstra cebimden para çıkmasını düşünmüyorum sadece neredeyse aynı kalite, 990'a kioxia var zaten. Amacım uygun fiyatlı bir disk yakalamak. Sandisk'inde kronik sorunu var diye biliyorum zaten.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer Murat KARACA
Sen tersinden okumuş olabilirsin patriot gibi bir marka için ekstra cebimden para çıkmasını düşünmüyorum sadece neredeyse aynı kalite, 990'a kioxia var zaten. Amacım uygun fiyatlı bir disk yakalamak. Sandisk'inde kronik sorunu var diye biliyorum zaten.
Patriot uyduruk gibi geliyor sanırım ancak Kioxia'dan daha iyi :) Sandisk'in de kronik sorunu olanlar 240GB'lıklar, 480'likler sorunsuz. yine de sen bilirsin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Patriot uyduruk gibi geliyor sanırım ancak Kioxia'dan daha iyi :) Sandisk'in de kronik sorunu olanlar 240GB'lıklar, 480'likler sorunsuz. yine de sen bilirsin.
Patriot'un dandik bir marka olmadığını biliyorum, sadece intenso ile arasındaki farkı anlayamadım ekstra 35GB dışında. Buna ek olarak Sandisk konularına baktığımda boyut fark etmeksizin sorunlar çıkabileceği yazıyor riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Intenso kısmında konularda kötü diyen olmamış ancak top serisi tavsiye edilmiş nedeni nedir onu öğrenmek içinde açılmış bir konu aslında bu diğer disklerden ziyade intenso markasının kronik sorunu vs var mı bunu öğrenmek. +35GB biraz cazip bir teklif tabii onu da düşüneceğim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca attığın satıcı da depolama kısmı 128gb ancak başlık 512GB, sorular kısmında soran adama ise tam kesin bir cevap verilmeyip lafı dolandırmış bir cevap vermiş

1705272865596.png

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer Murat KARACA
Patriot'un dandik bir marka olmadığını biliyorum, sadece intenso ile arasındaki farkı anlayamadım ekstra 35GB dışında. Buna ek olarak Sandisk konularına baktığımda boyut fark etmeksizin sorunlar çıkabileceği yazıyor riske atmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Intenso kısmında konularda kötü diyen olmamış ancak top serisi tavsiye edilmiş nedeni nedir onu öğrenmek içinde açılmış bir konu aslında bu diğer disklerden ziyade intenso markasının kronik sorunu vs var mı bunu öğrenmek. +35GB biraz cazip bir teklif tabii onu da düşüneceğim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca attığın satıcı da depolama kısmı 128gb ancak başlık 512GB, sorular kısmında soran adama ise tam kesin bir cevap verilmeyip lafı dolandırmış bir cevap vermiş

Alıntıyı görüntüle
Patriot'u ben atmadım😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,383
Üyeler
163,823
Son üye
Flophiran
Top Bottom