Çözüldü✓ Xbox controller pc'ye kaç tane baglayabilirim?

Reaksiyon skoru
30
76bc8ac0-d996-4bb8-82b0-a602228f5261.jpg

Arkadaşlar gecen sene bunu almıştım amazondan yanınada bir tane ugreen bluetooth 5.0 adaptör almıştım simdi bu koldan bir tane daha alsam 2 kişi aynı anda pc de oyun oynuyabilrmiyim? Yada oynayamıyorsam nasıl bir çözümü var? teşekkür ederim simdiden. not: bence bu kolun akşam oynama keyfi sıfır tuslarda ısık yko gözükmüyor akşamlar :D

En kötü ihtimal 1 kablolu 1 kablosuz kullanırsın. Aynı anda 2 farklı ürünü kullanıyorum. Xbox da olucaktır.

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar gecen sene bunu almıştım amazondan yanınada bir tane ugreen bluetooth 5.0 adaptör almıştım simdi bu koldan bir tane daha alsam 2 kişi aynı anda pc de oyun oynuyabilrmiyim? Yada oynayamıyorsam nasıl bir çözümü var? teşekkür ederim simdiden. not: bence bu kolun akşam oynama keyfi sıfır tuslarda ısık yko gözükmüyor akşamlar :D
hocam usb dongle 2 tane bağlantı destekliyo bende tp link 5.0 bluetooth var 2 tane ps4 kolu bağlayıp oynayabiliyorum max 2 tane bluetooth aygıtı bağlayabilirsin bi tane usb aygıta 2 sinide kullanıyorsun sorunsuz çalışır bende öyle kullanıyorum

teşekkür ederimm arkadaşlar

Denendi aynı anda 2 kol sorunsuz çalıştı.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri