20k bütçeye laptop önerisi

melidoas6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,453
Bütçe
20000
Arkadaşlar bir arkadaşım sınıf öğretmenliği okuyor. Hafızası en 512 gb ssd olan kasmayacak uzun yıllar götürecek laptop lazım. Sunum yapmak, video ve film izlemek için kullanılacak. Batarya performansı güzel olursa iyi olur. Maks bütçe 25k fazlası belki ama çok zor. Bu ihtiyaçlara göre laptop önerisi yapabilirseniz sevinirim. İşletim sistemide içinde olsun.

bu laptopu öneririm oyunlarda iş yapar rtx 3050 90watt daha güçlü saf güçte 3050 ti a yakın oyunlarda 3050 ti geçiyor sebebi amd işlemci ve ekran kartı olunca smartshift ve smart acces memory baya iş yapıyor amd halen rx 6000 serisine günceleme veriyor ve daha devam edecektir batarya performansında diğer oyuncu laptopları kadar düşük değil ama yinede düşük denebilir öğretmenlik için 5-6 saat gidiyor video izlerken bu arada ben sormadum yazmışım mesajlar boşa gitmesin böyle oyuncu laptobu mu olucak yoksa sadece iş mi

bu laptopu öneririm oyunlarda iş yapar rtx 3050 90watt daha güçlü saf güçte 3050 ti a yakın oyunlarda 3050 ti geçiyor sebebi amd işlemci ve ekran kartı olunca smartshift ve smart acces memory baya iş yapıyor amd halen rx 6000 serisine günceleme veriyor ve daha devam edecektir batarya performansında diğer oyuncu laptopları kadar düşük değil ama yinede düşük denebilir öğretmenlik için 5-6 saat gidiyor video izlerken bu arada ben sormadum yazmışım mesajlar boşa gitmesin böyle oyuncu laptobu mu olucak yoksa sadece iş mi
Hocam oyun oynamayacak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynayamaz ama dediğin gibi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynayamaz ama dediğin gibi
16 inç var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler