Oyunlarda fps dusmeye basladi

Orhan12

80+
Reaksiyon skoru
4
Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var

Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
anakart işlemci ve ram değişebilirsin

Sistemi en son ne zaman temizledin eski değerlerden memnunsan eskisi gibi yapmaya çalış

Sistemi en son ne zaman temizledin eski değerlerden memnunsan eskisi gibi yapmaya çalış
Eskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay oldu

Eskiside cok iyi degildi ama bu aralar daha kotu oyunlar guncelleme aliyir bu yuzden ikerde daha kotu olur degismem lazm oc yi tak sök pek anlamam zarar gelir diye parcalari sokup temizlemedim ama pervane aralarini ayda bir temizlerim kurutma makinesini tutup tozu kaldiririm parcalari ustten temizlerim islemci sivisini degiselide 3 ay oldu
O zaman güzel bir upgrade yakışır Kürşat hocam muhtemelen 8. Rüyasını görüyor fakat sabah uyanınca yardımcı olur @Kürşat Kütükçü

Ekler

• IMG_2401.png
    IMG_2401.png
    2.6 MB · Hit: 46
  • IMG_2402.png
    IMG_2402.png
    1.9 MB · Hit: 51
4 bine
a320 anakart
RYZEN 1200 / 1600af / 2600 vb gibi işlemci
16gb ddr4 ram
Kalan para ile de ekran kartı olabilir kalırsa bakmak lazım rx 550 iş görmeyen bir kart ama ilk etapta işlemci değişikliğine gitmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,298
Üyeler
197,427
Son üye
elifinki
Geri