Yardım Bitfenix cube 240mm sıvı soğutucu alınır mı

volkans

80+
Reaksiyon skoru
27
alınır mı arkadaşlar sizce baya hoş duruyor eleman :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban

Anakartımıda beyaz alacağım siyah stokta olmadığı için o yüzden iyi gider diye düşünüyorum kasayı da beyaz yapma fikrim vardı ztn

anakartta bu

Bu sıvı soğutmanin neresi hoş anlamadım 😄 çok çirkin bişey gerçi zevkler tartışılmaz ama hiç hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim

LT520W de çok güzel duruyor ama bulabilirsen tabi.

Bu sıvı soğutmanin neresi hoş anlamadım 😄 çok çirkin bişey gerçi zevkler tartışılmaz ama hiç hoşuma gitmedi ne yalan söyleyeyim

bit fenixte pompa kısmı hoşuma gitti şahsen suyu azalırsa suda eklemek için yer var

bumu

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...sogutucu-p-47823?utm_campaign=akakce&v=1.10.3
var işte

bumu sizin attığınız lian li mi hocam sence birde o yukardaki anakart mantıklı mı

alınır mı arkadaşlar sizce baya hoş duruyor eleman :D

@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban

Anakartımıda beyaz alacağım siyah stokta olmadığı için o yüzden iyi gider diye düşünüyorum kasayı da beyaz yapma fikrim vardı ztn

anakartta bu

bit fenixte pompa kısmı hoşuma gitti şahsen suyu azalırsa suda eklemek için yer var

bumu

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...sogutucu-p-47823?utm_campaign=akakce&v=1.10.3
var işte

bumu sizin attığınız lian li mi hocam sence birde o yukardaki anakart mantıklı mı
Su azalma gibi bir durum bunlarda öyle olmuyor değişim oluyor o da kim bilir ne zaman ? Sıvı soğutma seçerken en önemli kural teknik detaylarina hâkim olmak pompa basıncı, cfm değeri, pompa devri , kullanılan pompanın motor yapısı vs vs bunlar daha önemli görsel ikinci planda olmalı bence.

benimde bu hoşuma gitmedi :D

benimde bu hoşuma gitmedi :D
o model se diye belirtilmiş ama görselde düz 520 var
se modeli böyle;

Su azalma gibi bir durum bunlarda öyle olmuyor değişim oluyor o da kim bilir ne zaman ? Sıvı soğutma seçerken en önemli kural teknik detaylarina hâkim olmak pompa basıncı, cfm değeri, pompa devri , kullanılan pompanın motor yapısı vs vs bunlar daha önemli görsel ikinci planda olmalı bence.
sence hangiini almalıyım bu konuda paylaşılanlardan lianli de hoş gelmedi pompası ama kalitesi var

LT520W varmış ama piyasanın halini bilmiyorum. Fiyatı biraz tuzlu geldi diğerlerine bakayım bir.

peki sizce görüntü için sıvı soğutma alınır mı şuan corsair var sıvı soğutma var 140mm işlemci 65 68 i geçmiyor 5600 kullanıcısıyım gerek var mı sıvı soğutucuya sizce anakartı kesin değiştiricem yazılımını kullanıyorum rgb için aorus sarmıyor ve yazılımı fanları ayrı anakartakini ayrı yakıyor animasyoında az

peki sizce görüntü için sıvı soğutma alınır mı şuan corsair var sıvı soğutma var 140mm işlemci 65 68 i geçmiyor 5600 kullanıcısıyım gerek var mı sıvı soğutucuya sizce anakartı kesin değiştiricem yazılımını kullanıyorum rgb için aorus sarmıyor ve yazılımı fanları ayrı anakartakini ayrı yakıyor animasyoında az
Hiç gerek yok bence tercih meselesi ama 5600 için böyle sıvı soğutmalara gerek olmadığını düşünüyorum paran varsa daha mantıklı upgradeler yapabilirsin fakat görsellik önemli beyaz sistem seviyorum dersen ona bişey diyemem.

İlerisi için 240MM alınabilir. 140MM AIO'nun radyatör sıcaklığı ne durumda? Bir tanıdığımda da 120MM var radyatörde yumurta pişirilecek seviyeye geliyor.

Geri