🔥İndirim 116 Parca Hassas Tornavida Seti 135 TL

FurkanEkici

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171

Bu konudaki sekilde alirsaniz daha uyguna geliyor
Asagidaki Linkten Alinca Daha Uyguna Geliyor

117 Parca degil 116 parca aciklamada kullanim kitpacigi var deniyor ama benim urunumde cikmadi yorumlardada denk gelmedim o yuzden urun 116 parca
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 72,91TL 88%OFF | Hassas tornavida seti 117 1 manyetik onarım aracı kiti ile 98 Torx Phillips tornavida uçları IPhone kamera izle PC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

162 Tl ye denk geliyordu fiyati dusmus 146 tl olmus suanda
Yeni hesap actiginizda jeton veriyor o jeton ile birlikte fiyatta dusuyor jeton ile birlikte 146 tl gozukuyor bende

1706024856269.jpeg

Yeni hesap actiginizda Hesap kismindan jeton veriyor jetonu topladiginizda jeton karsiliginda indirim uyguluyor vergi dahil 146 tl baska ucret odemiyorsunuz
1706025064103.jpeg

1706025050880.jpeg

Son düzenleme:
kaçırdığıma üzülüyodum iyi oldu yapıştırdım eyvallah

İlk sipariş mi bu

Bende 73 gözüküyor ilk indirim acaba uçları nasıl kalitesiz ise değmez hemen aşınma yapar mı acaba

Vergi ile beraber 148 ₺ ye denk geldi teşekkür ederim bir umut aldık kalitesiz çıksada üzmez.

Bende 73 gözüküyor ilk indirim acaba uçları nasıl kalitesiz ise değmez hemen aşınma yapar mı acaba
uclari kaliteli kendim 162 tl iken aldim sap kismi biraz kalitesiz ancak kucuk vidalar icin kullanilacagi icin problem olmuyor ek olarak buyuk tornavida agzida mevcut ayni kucuk uclari buyuk tornavida ilede kullanabiliyorsunuz bu sayede

Vergi ile beraber 148 ₺ ye denk geldi teşekkür ederim bir umut aldık kalitesiz çıksada üzmez.
jeton alirsaniz 146 tl oluyor yeni hesaplara jeton veriyor

1706019616034.png

1706019633924.png

1706019659748.png

uclari kaliteli kendim 162 TL iken aldim sap kismi biraz kalitesiz ancak kucuk vidalar icin kullanilacagi icin problem olmuyor ek olarak buyuk tornavida agzida mevcut ayni kucuk uclari buyuk tornavida ilede kullanabiliyorsunuz bu sayede

jeton alirsaniz 146 TL oluyor yeni hesaplara jeton veriyor

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
sağ olasın, böyle bir şey alasım vardı zaten iyi oldu

Beyler bunu normal kredi kartimdan alsam sorun olurmu yoksa sanal kart mi kullansam

Bide kaç günde gelir

Beyler bunu normal kredi kartimdan alsam sorun olurmu yoksa sanal kart mi kullansam

Bide kaç günde gelir
2 hafta yada daha kisa surede geliyor turkiyeye hizli geliyor ama bazen gumruk islemleri yavas oluyor

Bide kaç günde gelir
Daha once alisveris yapmadiysaniz alabilirsiniz kredi karti ile

Geri