FurkanEkici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Iyzico odeme sistemini kullaniyor kredi karti calinmazsanal kart her zaman daha güvenlidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Iyzico odeme sistemini kullaniyor kredi karti calinmazsanal kart her zaman daha güvenlidir
Ne önerirsiniz başka aliexpress üzerinden konu açar mısınız. Önerdiğiniz ürünler içinIyzico odeme sistemini kullaniyor kredi karti calinmaz
Alıntıyı görüntüle
sicak firsatlarin ana sayfasina giderseniz 2 konu daha actim aldigim ve memnun kaldigim urunleri konularda paylastim aliexpres fiyatlari degistiridi suan alinabilecek durumda olanlari attim onceden ilk siparis urunleri 15+vergi seklinde gozukuyordu daha dusuk fiyatlara geliyordu urunler suanda 50 60 tl fiyat farki var ancak turkiyede yine bu fiyatlara bulunmaz bu sekildeki urunler bu konudaki tornavida 400 tl ustunde fiyatlara satiliyorNe önerirsiniz başka aliexpress üzerinden konu açar mısınız. Önerdiğiniz ürünler için
Alalim bari bi taneuclari kaliteli kendim 162 TL iken aldim sap kismi biraz kalitesiz ancak kucuk vidalar icin kullanilacagi icin problem olmuyor ek olarak buyuk tornavida agzida mevcut ayni kucuk uclari buyuk tornavida ilede kullanabiliyorsunuz bu sayede
jeton alirsaniz 146 TL oluyor yeni hesaplara jeton veriyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
jeton veriyor yeni kullanicilara hesap kismina tiklayinca o sekilde 146 tl oluyor148e geldi aldım
Yılbaşına girince hemen zam yaptılar önceden çoğu ürünler 15 TL fiyattan satılıyordu. Vergilerle 60 TL fiyata denk geliyordu.sicak firsatlarin ana sayfasina giderseniz 2 konu daha actim aldigim ve memnun kaldigim urunleri konularda paylastim aliexpres fiyatlari degistiridi suan alinabilecek durumda olanlari attim onceden ilk siparis urunleri 15+vergi seklinde gozukuyordu daha dusuk fiyatlara geliyordu urunler suanda 50 60 TL fiyat farki var ancak turkiyede yine bu fiyatlara bulunmaz bu sekildeki urunler bu konudaki tornavida 400 TL ustunde fiyatlara satiliyor
Vergi dahil 146 tl evetVergi dahil demi 146 TL