daha once alisveris yaptiysaniz onlardan farkli adress ve kart girmeniz gerekyeni hesap açtığımızda nelerin farklı olması gerekiyor nasıl birden fazla yararlanacağız bu ilk sipariş indiriminden
evet kaliteliKullanan varsa uçları nasıl kalitelimidir acaba ?
uygulama uzerinden takip edebilirsin ama siparisi olustururken kullandigin tc telefon onemli degil ben isimde ve adreste sikinti yasiyorum onun harici bilgilerde problem olmuyor Kart degisik olsun oda sikinti yaratabiliyorHocam ben yeni hesap açsam ve sanal numara kullansam sıkıntı olur mu bildiginiz gibi trye gelince numaray mesaj gidio malumunuz o kadar numara yok onun yerine uygulama uzerinden vs kontrolnetsek
ali express te vergi ödeme muhabbeti var mı ya? kapıda ekstra bi ücret çıkartmasınlar?117 Parca degil 116 parca aciklamada kullanim kitpacigi var deniyor ama benim urunumde cikmadi yorumlardada denk gelmedim o yuzden urun 116 parca
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 72,91TL 88%OFF | Hassas tornavida seti 117 1 manyetik onarım aracı kiti ile 98 Torx Phillips tornavida uçları IPhone kamera izle PC
Hassas Tornavida Seti 117'i 1 Arada Manyetik Onarım Aracı Kiti, IPhone Kamera İzle PC için 98 Torx Phillips Tornavida Uçları ile - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
162 TL ye denk geliyordu fiyati dusmus 146 TL olmus suanda
Yeni hesap actiginizda jeton veriyor o jeton ile birlikte fiyatta dusuyor jeton ile birlikte 146 TL gozukuyor bende
Alıntıyı görüntüle
Yeni hesap actiginizda Hesap kismindan jeton veriyor jetonu topladiginizda jeton karsiliginda indirim uyguluyor vergi dahil 146 TL baska ucret odemiyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayir alırken vergi oduyorsun kapiya ptt getiriyor ek vergi çıkmıyorali express te vergi ödeme muhabbeti var mı ya? kapıda ekstra bi ücret çıkartmasınlar?
Tc zorunlu evet. Gümrükten geçiyor ürün.arkadaşlar tc zorunlumu başka bişey yazsak sorun olurmu , il ile şehir seceneklerıne ıkısınede mı ıstanbul yazıcaz teşekkur ederım