Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 Aliexpress Hassas Tornavida Seti 117 Parca 142.65 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Yeni hesap actiginizda jeton veriyor o jeton ile birlikte fiyatta dusuyor jeton ile birlikte 142.65 TL

Alıntıyı görüntüle
Once Gunluk seriyi yukseltiyor sonra ilk jetonu aliyorsunuz ve oyunu oynuyorsunuz sag alttaki 40 jeton veriyor
Alıntıyı görüntüle
Sonra Sag ustten arama kismina giriyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
Arama Kismina Asagidaki Gibi Yazip Ariyorsunuz Isaretli Olan Urunu Seciyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Jetonlari kullanmak icin hemen al demeniz gerekiyor orda bilgileri doldurup Almaniz gerekiyor
Alıntıyı görüntüle

1707075563819-png.636044

142 TL ye almak icin 43 jeton olmasi yeterli
Alıntıyı görüntüle
Urunu Linkten Alirsaniz Daha Pahali Olur Anlattigim Sekilde Yaparsaniz Daha Uygun Olur
Aldım teşekkür ederim

rufusxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Kalender
Ben 1 tane düz, 1 tane yıldız tornavidayla her şeyimi hallediyom. Bunlar ne işe yarıyor almalı mıyım? Bu arada konu sahibine çok teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Ben 1 tane düz, 1 tane yıldız tornavidayla her şeyimi hallediyom. Bunlar ne işe yarıyor almalı mıyım? Bu arada konu sahibine çok teşekkürler.
telefon yada elektronik esyalarin vida basliklari farkli oluyor bu set ile onlari tamir edebiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Furkanım başka böyle güzel fiyatlı ürün cihazlar var mı ? Fiyat olarak
ve sarj kablolari var actigim konulardan bakabilirsiniz turkiye de olmayan 3 m hizli sarj kablolari cinden aliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

suanda bunlarin fiyati ne kadar bilmiyorum ama yine uygun fiyatlidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
evlere tamire gidiyorsan almalısın

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İçinde yok yok bildiğin ama keşke şunlar elektrikli olsa elektrik çok iyi birsey

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
canımı çektirdiniz şimdi bi tanede ben alayım dursun kenarda :D. 157.63 tl gözüküyor bende para değil.amma velakin 20-40 gün diyor o kadar nasıl beklenir bide sağlam çıkmassa yurt dışınamı iade etçez ve nasıletçez bunu?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
canımı çektirdiniz şimdi bi tanede ben alayım dursun kenarda :D. 157.63 TL gözüküyor bende para değil.amma velakin 20-40 gün diyor o kadar nasıl beklenir bide sağlam çıkmassa yurt dışınamı iade etçez ve nasıletçez bunu?
Bana 10 gün geçmeden ulaştı. Kırık gelmesi çok zor. En fazla plastikte çatlak olur oda ürüne zarar vermez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
canımı çektirdiniz şimdi bi tanede ben alayım dursun kenarda :D. 157.63 TL gözüküyor bende para değil.amma velakin 20-40 gün diyor o kadar nasıl beklenir bide sağlam çıkmassa yurt dışınamı iade etçez ve nasıletçez bunu?
kirik gelmesi durumunda urun sende kaliyor butun parani iade ediyorlar yada parcasi calismazsa filan

jeton ile alinirsa daha uyguna gelir 157 tl normal alim fiyatidir

en son 125 tl olmustu jeton ile alimda bende

143.72 tl ye denk geliyor suanda subatin basinda 125 tl olmustu simdi baslangic fiyati artmis ancak bu fiyata deger

Son düzenleme:
Top Bottom