Neler Yeni

🔥İndirim 116 Parca Hassas Tornavida Seti 135 TL

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Birde mail adresi isminden farklı sorun teşkil eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furkan birde bilgisayar montajı için yeterli dimi sorulara cevapların içinde teşekkür ederim
Evet yeterli

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
güzel mi kesin alınır mı ev dükkanda işe yarar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Furkan Akçin
çektik bir tane. Kesinlikle işimize yarar diye düşünüyorum. Teşekkürler 👍🏻

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
bundan iyisi çıkmaz gelmez veya bundan iyi çok uygun başka ürün var mı ?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Sinan
Ev işleri için alınmaz zorlarsanız sıyırır. Daha çok telefon tamiri falan hatta içeriği tamamen telefon tamiri için uygun.
Bir önceki setten almıştım buda aynı kalitededir muhtemelen. Priz falan tamir ettim sıkıntı çıkarmadı ama zorlamaya kalkınca direk dümdüz oluyor.
Bir cımbız bile 50 tl iken bu kadar set 146 tl fiyata çok uygun. Alın elinizin altında bulunsun ne zaman lazım olucağı belli olmaz. Bende dayanamadım alıcam her odaya bir set koyucam bu gidişle. 😀

Daha ağır işler için alttakini alabilirsiniz heryere uyum sağlıyor bayada dayanıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Ev işleri için alınmaz zorlarsanız sıyırır. Daha çok telefon tamiri falan hatta içeriği tamamen telefon tamiri için uygun.
Bir önceki setten almıştım buda aynı kalitededir muhtemelen. Priz falan tamir ettim sıkıntı çıkarmadı ama zorlamaya kalkınca direk dümdüz oluyor.
Bir cımbız bile 50 TL iken bu kadar set 146 TL fiyata çok uygun. Alın elinizin altında bulunsun ne zaman lazım olucağı belli olmaz. Bende dayanamadım alıcam her odaya bir set koyucam bu gidişle. 😀

Daha ağır işler için alttakini alabilirsiniz heryere uyum sağlıyor bayada dayanıklı.

Agir isler icin kullanilmiyor bu kucuk vidalar icin zaten buyuk vidalara uyan baslik benim attigim urunde yok attiginiz urunde benim urunde basliklar yok ikisi farkli amaclar icin ayrica buyuk tornavidalar ilede kullanmak icin baslik mevcut attigim urunde o sekilde kucuk uclarida buyuk tornavidada kullanabiliyorsunuz uclari saglam atma filan olmuyor zorlansada kendim denedim kucuk vidaya ne kadar tork yapicaksin zaten

Top Bottom