kendin yaparsın 10 yaşındaki çocuk bile yapar başkası alması için kart adres gümrük ... bilgileri girmesi lazım yapmazlarBeyler biriniz bana da getirtsin yahu anlamıyorum şu işten
Jeton kullanmak icin urunu bu sekilde aratip hemen al secenegi ile almaniz gerekiyor sepete eklediginizde indirim yapmiyor bu sekildeİlgilenen baksın; jetonlar kısmından arama kısmına 116 in 1 yazın , 64 jetonunuz varsa 20 TL indirim uyguluyor 135 TL'ye geliyor. Ben 162 ye almıştım siz ucuza alın bari link paylaşırsam jeton indirimi uygulamıyor, jetonlar kısmından ürüne gitmelisiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
130 TL oldu . Hesaptan jetonlara tıklayın sağ üstteki arama kısmına 117 in 1 yazın karşınıza çıkar ekstra yüzde 23 jeton indirimiyle 130a geliyor130 TL oldu . Hesaptan jetonlara tıklayın sağ üstteki arama kısmına 117 in 1 yazın karşınıza çıkar ekstra yüzde 23 jeton indirimiyle 130a geliyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yeni hesaplara ozel bu fiyat jeton ile dahada ucuza geliyorben adres girene kadar 304,79TL oldu
Profile tıkla orda gönderilen var oradan siparişi takip et seçeneğini görürsünKargo takip etmenin yolu varmı şuan nerede mesela
Teşekkür ederim dostumProfile tıkla orda gönderilen var oradan siparişi takip et seçeneğini görürsün
teslimatı onayla kısmı ne oluyorProfile tıkla orda gönderilen var oradan siparişi takip et seçeneğini görürsün
Kalitesi nasıl 2 saat önce aldım bende12 sine aldım29 da geldi bugün.
162TL den aldım