Gelen ürünün satın aldığın ürün olduğunu onayliyorsun. Teslim edildikten sonra birkaç gün onaylamazsan otomatik onayliyor.teslimatı onayla kısmı ne oluyor
Eline ulaşmadan onaylama
Gelen ürünün satın aldığın ürün olduğunu onayliyorsun. Teslim edildikten sonra birkaç gün onaylamazsan otomatik onayliyor.teslimatı onayla kısmı ne oluyor
Kardeşim idare eder sıkacak bir şey bulamadım lazım olur ileride dursun diye aldım çünküKalitesi nasıl 2 saat önce aldım bende
plastik parca elinde biraz yamult kapanan yeri daha iyi oturur yukari cektiginde acilmiyorsa sikinti yok bendede tornavida kismi tik etmiyor ama acilmiyor cekinceBende tornavidaların olduğu kapak tam oturmuyor neden? Tık yapmıyor @FurkanEkici
Aynen bendede öyle tornavida kısmıplastik parca elinde biraz yamult kapanan yeri daha iyi oturur yukari cektiginde acilmiyorsa sikinti yok bendede tornavida kismi tik etmiyor ama acilmiyor cekince
Vergiyle 156,64 liraya geldi. Bu jetonu uygulayamadım hayırlısı artık
Üstad Türkiye'ye giriş yaptığında PTTden nasıl takip edebiliriz kargoyuAlıntıyı görüntüle
bu sekilde geliyor linkteki saticida siz nasil 156 TL ye aldiniz
ayni kod ileÜstad Türkiye'ye giriş yaptığında PTTden nasıl takip edebiliriz kargoyu
ptt sitesine girip kargo takip bolumune aliexpressde bulunan kodu girdiginde gumrukten gectikten sonra ptt de gozukuyorÜstad Türkiye'ye giriş yaptığında PTTden nasıl takip edebiliriz kargoyu
Telefona geliyor genelde takip koduÜstad Türkiye'ye giriş yaptığında PTTden nasıl takip edebiliriz kargoyu
jeton veriyor yeni hesaplara onlari kullansaydiniz daha uyguna gelirdiTamda şarjlı tornavida setim bozulmuştu. Sipariş verdim teşekkürler.
Toplam:
148,18TL