Çözüldü✓ RX 6700 i3 12100f nasıldır?

ekkoloji

80+
Reaksiyon skoru
4
İşlemci:intel core i3-12100f
Anakart:gigabyte h610m H
Ekran kartı:Sapphire RX 6700 10
Ram:(2x8)16 GB gell Evo spear 3200 MHz cl16
Depolama:500gb mld m300 nvme m2
Kasa ve PSU: gamebooster gb-g5180b 600w 80+( sistem nasıl ve ikinci elde ederi ne kadardır.1 yıl kadar valorant oynanmış sadece )

İşlemci:intel core i3-12100f
Anakart:gigabyte h610m H
Ekran kartı:Sapphire RX 6700 10
Ram:(2x8)16 GB gell Evo spear 3200 MHz cl16
Depolama:500gb mld m300 nvme m2
Kasa ve PSU: gamebooster gb-g5180b 600w 80+( sistem nasıl ve ikinci elde ederi ne kadardır.1 yıl kadar valorant oynanmış sadece )
Fiyat ne kadar böyle? 3-4 ay önce 6700 5600 sistemler 16-17k idi.
Bunun işlemci iyi değil kart sapphire max 13k eder bence

Hocam ağırlıklı online oyun oynuyorsanız almayın bence 4 çekirdekli işlemci çünkü.
En fazla valorant ve LoL oynayan biriyim fazla yük biner mi islemciye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya da alıp belli süre kullandıktan sonra işlemci yükseltebilirim.su anlık idare eder beni galiba

13 e alınır.
AMD AFMF ile işlemci de sorun çıkarmaz :D

Ya da alıp belli süre kullandıktan sonra işlemci yükseltebilirim.su anlık idare eder beni galiba
Bu tarz oyunlar için alacaksanız amd r5 5500 veya r5 5600 lü sistemlere yönelin l3 önbelleğin bu tarz oyunlarda fps ye çok etkisi oluyor aynı zamanda zaten bu oyunlar çok yüksek grafik istemediği için günümüzdeki orta seviye neredeyse tüm ekran kartları tam performans verecektir.

13 e alınır.
Tamam aldım o zaman saolun
13 e alınır.

Bu tarz oyunlar için alacaksanız amd r5 5500 veya r5 5600 lü sistemlere yönelin l3 önbelleğin bu tarz oyunlarda fps ye çok etkisi oluyor aynı zamanda zaten bu oyunlar çok yüksek grafik istemediği için günümüzdeki orta seviye neredeyse tüm ekran kartları tam performans verecektir.
O zaman fiyat değişir oyle bı sistem için 20 kadar bütçe lazım bana şuan idare etsin yeter daha sonrasında işlemci değiştiririm.

Tamam aldım o zaman saolun

O zaman fiyat değişir oyle bı sistem için 20 kadar bütçe lazım bana şuan idare etsin yeter daha sonrasında işlemci değiştiririm.
Yeterli olması açısından istiyorsanız işinizi rahatlıkla karşılar :) ama dediğim gibi bu tarz oyunlar için l3 önbelleği yüksek bir işlemci alsanız fps olarak daha yüksek değerler alırdınız yinede fiyatı fena değil alınabilir tabi

İdare eder ama 5600 işlemcili bir şey bulursan onu al. Bu tür oyunlar önbellekten beslenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,240
Üyeler
195,573
Son üye
Creative_001
Geri