Ekonomi

İnsanlara çomar diyemezsin kardeşim o insan evet belki dar görüşlüdür ileriyi göremeyen biridir gericidir ancak saygı duymak zorundasın herkes senin ideolojine mezhebine dinine mensub olmak zorunda değil onlar çomarda sen çok mu akıllısın derler adama bu arada parti tutmuyorum tekrar altını çizeyim.

Yahudi Hristiyan Patronun işinde çalışın. Sözde Müslümanlardan daha iyiler.

Türkiye'de maaşı dolar olarak verebilen biryerde çalışsak iyi olur ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil pasaportum var.
Değişmez. Maaşın 2324 TL olur yine. 400 dolara yaklaşık maaş alırsın.

belkide devletin yapıcagı bişey yoktur biz bilemiyiz belkide yapabilecegi en üst düzey budur biz bilemeyiz o kısmı
Onu devlet düşünecek.
Biz değil biraz da devlet çalışsın yeter!
Bizim çalışmamızın ekonimiye bir katkısı olduğunu git bir de günde 12 saat çalışan insanlara söyle bak nasıl dalga geçiyorlar senle :).
l

Simdi sizce en mantıklı ülke hangisi? Avrupa'da olmak zorunde değil.

knk burdan çıkıp gitmek zaten ayrı bir dert vizeler felan birde euro 8 TL orda düzgün yaşam için en az 50 bin TL para yatırım yapman gerekiyor aslında çok az bir miktar onlara göre ucuzundan bir araba bulursun bir iki yıl arabada yatarsın para birktirince evini alırsın hayallerini gerçekleştirirsin sonra bi bakarsın ben napıyorum dersin dil bilmeden orda kiminle evleneceksin
Benim kuzenim Hacettepe tıp mezunu 6 sene okudu Zonguldak'ta pratisyenlik yaparken arabasının camlarını indirdiler Almanca çalıştı 1 sene, Hamburg'da bir sene ücretsiz çalıştı ve şuan plastik cerrahi uzmanı Hırvat bir sevgilisi var. Dediğin şeyler bu ülkede yaşamaktan daha kolay.

Benim kuzenim Hacettepe tıp mezunu 6 sene okudu Zonguldak'ta pratisyenlik yaparken arabasının camlarını indirdiler Almanca çalıştı 1 sene, Hamburg'da bir sene ücretsiz çalıştı ve şuan plastik cerrahi uzmanı Hırvat bir sevgilisi var. Dediğin şeyler bu ülkede yaşamaktan daha kolay.
Sadece dil öğrenmek gerek.

Geri