bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 91
Merhaba bildiğiniz gibi lgsye son 4 ay kaldı acaba nasıl bir çalışma programı yapabilirim önerir misiniz? okuldan 3 de çıkıyorum
Tamam sen öyle yaparak nasıl bı puan elde ettin meraktan kötülemek gibi değilÇalışma programına gerek yok. 2-3 saatlik bir çalışma yapsan yeterli. O gün ne çözmek istiyorsan onu yap. İş adamı değilsin rutin olarak aynı dersleri yapmana gerek yok her pazartesi matematik çözmek gibi
LGS ilk çıktığı sene değil sonraki sene girdim 440 puan aldım.Tamam sen öyle yaparak nasıl bı puan elde ettin meraktan kötülemek gibi değil
Dostum sana önerim din,ink ve ing derslerini derste düzgünce dinle tekrarını yap sorun kalmasın onun dışında mat, fen ve türkçeden konu tekrarı yap bol bol soru çöz ve çıkmış sorulara bak. Günlük 3 saat civarı düzgün çalışırsan güzel puan alırsınMerhaba bildiğiniz gibi lgsye son 4 ay kaldı acaba nasıl bir çalışma programı yapabilirim önerir misiniz? okuldan 3 de çıkıyorum
Nasıl çalışıyorsan devam et yeter genelde son ay çalışanlar kazanıyor,tanıdığım çoğu kişi dönem başından 3-4 saat çalışıyordu sonra 5-6 saate çıkardılar son aylar bıktılar salıp düşük aldılar.Merhaba bildiğiniz gibi lgsye son 4 ay kaldı acaba nasıl bir çalışma programı yapabilirim önerir misiniz? okuldan 3 de çıkıyorum