S23+ mı s24+ mı karar veremedim

Reaksiyon skoru
3
Normalde s23+ almayı düşünüyordum s24 serisi çıktı bana hitap eden plus modelleri ultura gibi tuğla modelleri ile işim yok ekranın büyük olmasını istemiyorum zaten bu iki model arasında kaldım benim yapay zeka saçmalıkları ile işim yok fasa fiso zaten batarya işlemci sağlam olsun bu yüzden s24+ da yeni çıktığı icin hiçbirşey de belli degil. Hangisi üzmez çok fazla app var telefonumda normal bir kullanici degilim zaten normal bir kullanici olsam iphone alır geçerim.

S23+ 40bin tl civarlarında
S24+ 46bin tl civarlarında

S24+ exynos lu olduğu için şüphelerim çok bu ay içerisinde ikisinden birini alacağım

Son düzenleme:
1706723407602.png

bence gayet iyi iş çıkarmışlar ısınma durumunu bilmiyorum ısınma problemi yoksa s24 alınır

Normalde s23+ almayı düşünüyordum s24 serisi çıktı bana hitap eden plus modelleri ultura gibi tuğla modelleri ile işim yok ekranın büyük olmasını istemiyorum zaten bu iki model arasında kaldım benim yapay zeka saçmalıkları ile işim yok fasa fiso zaten batarya işlemci sağlam olsun bu yüzden s24+ da yeni çıktığı icin hiçbirşey de belli degil. Hangisi üzmez çok fazla app var telefonumda normal bir kullanici degilim zaten normal bir kullanici olsam iphone alır geçerim.

S23+ 40bin TL civarlarında
S24+ 46bin TL civarlarında

S24 exynos lu olduğu için şüphelerim çok bu ay içerisinde ikisinden birini alacağım
Ben güncellik için s24 ü tavsiye ediyorum

S24 alın hocam bence. 23 android 17 bilemedin 18 alacak. 24 android 21 dahil alacak.

Bence fark seni maddi olarak zorlamayacaksa S24+ al

Arkadaşlar sosyal medya işleri ile uğraştığım için tonla uygulama var cihazlarım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence fark seni maddi olarak zorlamayacaksa S24+ al
Maddi olarak zorlamaz hocam aralarında 6k fiyat farkı var da s24+ Chipseti Exynos 2400 olunca ultura da yok mesela stabilize olması önemli pil performansı bunlar beni etkileyen şeyler yoksa yapay zeka falan bunlar ilgimi dahi çekmedi oyun da fazla oynayan biri degilim en fazla 101 okey bende uygulamalar çok sosyal medya işleri ile uğraştığım için fazlasıyla app var şuanki telefonum da ısınınca şarji hemen bitmeyecek

bende düz s23 var. s23 serisi kullananlar için pek bir fark yok ama. 0dan alınacaksa son model alınmalı. s24 serisi 7 yıl güncelleme alacak.
2k ekranı 12gb ramı var bide s23plus a nazaran pilide +200mah büyük. bide 4k 60da kamera geçişleri gelmiş.

Arkadaşlar sosyal medya işleri ile uğraştığım için tonla uygulama var cihazlarım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maddi olarak zorlamaz hocam aralarında 6k fiyat farkı var da s24+ Chipseti Exynos 2400 olunca ultura da yok mesela stabilize olması önemli pil performansı bunlar beni etkileyen şeyler yoksa yapay zeka falan bunlar ilgimi dahi çekmedi oyun da fazla oynayan biri degilim en fazla 101 okey bende uygulamalar çok sosyal medya işleri ile uğraştığım için fazlasıyla app var şuanki telefonum da ısınınca şarji hemen bitmeyecek
S24+ almanızını öneririm her ne kadar kullanmasınızda almışken alabildiğinin en iyisini almak lazım

S24+ almanızını öneririm her ne kadar kullanmasınızda almışken alabildiğinin en iyisini almak lazım
Ben de S24+ almak isterim yeni çıktı ama Exynos kağıt üzerinde iyi olup gerçek kullanımdan bayılma olasılığı var yabancı forumlara bakıyorum herkes kararsız iyi olup olmadığını zaman gösterecek

Son düzenleme:

S23+ 40bin TL civarlarında
S24+ 46bin TL civarlarında

S24+ exynos lu olduğu için şüphelerim çok bu ay içerisinde ikisinden birini alacağım
s24+ kağıt üstünde daha iyi duruyor ekran ve ön kamera olarak ama samsung işlemciler verimlilik ve sıcaklık konusunda ne durumda bilmiyorum

Geri