Boranonhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Yeni pc alacağım 3000-4000 tl civarı önerileriniz varsa buyrun .(Hazır sistem olursa daha iyi olur)
3100Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
GTX 1650S
1TB HDD
Bütçe olunca 120GB M2 alıp windowsu ona at. Onun dışında gayet güzel sistem.
Rx 570 önermişsin, 1650S çok daha güçlü. Hazır sistem alsın bence, tabi tek tek gaming gecesinden felanda alınır montaj yapmayı biliyorsa öyle yapsın.Hocam tek tek alması daha mantıklı.
Rx 570 önermişsin, 1650S çok daha güçlü. Hazır sistem alsın bence, tabi tek tek gaming gecesinden felanda alınır montaj yapmayı biliyorsa öyle yapsın.
SSD almaktansa HDD 1 TB daha fazla depolaması olur, 120GB M2 veya sorunsuz bir SSD alıp windowsu ona atsa yeter zaten.Ben tahmini fiyat söyledim. Bütçe artarsa bana yazar ona göre ekleme yaparız. Birde SSD ve HDD farkı var.
SSD almaktansa HDD 1 TB daha fazla depolaması olur, 120GB M2 veya sorunsuz bir SSD alıp windowsu ona atsa yeter zaten.
SSD olması oyunlarda hızlı açılış kapanış felan etkiler yanlış bilmiyorsamda fps e 1 2 fps katkısı olabiliyor. Onun dışında HDD alınır bence. Ucuz olması ve depolamasının yüksek olması avantajı.SSD daha iyi oluyor hocam.
SSD olması oyunlarda hızlı açılış kapanış felan etkiler yanlış bilmiyorsamda fps e 1 2 fps katkısı olabiliyor. Onun dışında HDD alınır bence. Ucuz olması ve depolamasının yüksek olması avantajı.
1 , 2 mi ? komikSSD olması oyunlarda hızlı açılış kapanış felan etkiler yanlış bilmiyorsamda fps e 1 2 fps katkısı olabiliyor. Onun dışında HDD alınır bence. Ucuz olması ve depolamasının yüksek olması avantajı.
Haklısın kardeşim 25 FPS katkı sağlıyor SSD ler1 , 2 mi ? komik