4000 TL Masaüstü

Reaksiyon skoru
1
Yeni pc alacağım 3000-4000 tl civarı önerileriniz varsa buyrun .(Hazır sistem olursa daha iyi olur)

RX 570
Ryzen 3 3100
B450 S2H
Aerocool One Frost
FSP 600W(Akakçe'de 384 TL)
Gskill 8 GB 3200 MHz RAM bütçe artarsa 16 GB yapılabilir
WD 480 GB SSD

3100
GTX 1650S
1TB HDD
Bütçe olunca 120GB M2 alıp windowsu ona at. Onun dışında gayet güzel sistem.

3100
GTX 1650S
1TB HDD
Bütçe olunca 120GB M2 alıp windowsu ona at. Onun dışında gayet güzel sistem.

Hocam tek tek alması daha mantıklı.

Hocam tek tek alması daha mantıklı.
Rx 570 önermişsin, 1650S çok daha güçlü. Hazır sistem alsın bence, tabi tek tek gaming gecesinden felanda alınır montaj yapmayı biliyorsa öyle yapsın.

Rx 570 önermişsin, 1650S çok daha güçlü. Hazır sistem alsın bence, tabi tek tek gaming gecesinden felanda alınır montaj yapmayı biliyorsa öyle yapsın.

Ben tahmini fiyat söyledim. Bütçe artarsa bana yazar ona göre ekleme yaparız. Birde SSD ve HDD farkı var.

Ben tahmini fiyat söyledim. Bütçe artarsa bana yazar ona göre ekleme yaparız. Birde SSD ve HDD farkı var.
SSD almaktansa HDD 1 TB daha fazla depolaması olur, 120GB M2 veya sorunsuz bir SSD alıp windowsu ona atsa yeter zaten.

SSD daha iyi oluyor hocam.
SSD olması oyunlarda hızlı açılış kapanış felan etkiler yanlış bilmiyorsamda fps e 1 2 fps katkısı olabiliyor. Onun dışında HDD alınır bence. Ucuz olması ve depolamasının yüksek olması avantajı.

SSD olması oyunlarda hızlı açılış kapanış felan etkiler yanlış bilmiyorsamda fps e 1 2 fps katkısı olabiliyor. Onun dışında HDD alınır bence. Ucuz olması ve depolamasının yüksek olması avantajı.

PUBG gibi oyunlarda bazen textureler yüklenmiyormuş.

1 , 2 mi ? komik

Geri