Okuyunca çok komik geldi ama bunu ben de düşünmedim değilİşlemci değiştim üstünde termal macun yok yenisini sipariş versem salı çarsamba anca gelir o zamana kadar diş macunu sürsem işlemciye bir şey olurmu.
sürmeİşlemci değiştim üstünde termal macun yok yenisini sipariş versem salı çarsamba anca gelir o zamana kadar diş macunu sürsem işlemciye bir şey olurmu. İşlemci 5600 stok soğutucu bu arada.
sürme
Tabii ki kullanılmaz saçmalamayın.
O zaman termal macunu bekliyorum.Sürersin de birkaç saate tamamen kurumuş oluyor genelde. Sonra yine ısınmalar başlıyor.
10dk falan çalışır muhtemelen ama diş macunu ısıdan dolayı akışkan olucağı için anakartın her tarafına bulaşıp anakartı kısa devre yapıp yakma şansı da var sakın denemeyinİşlemci değiştim üstünde termal macun yok yenisini sipariş versem salı çarsamba anca gelir o zamana kadar diş macunu sürsem işlemciye bir şey olurmu. İşlemci 5600 stok soğutucu bu arada.
İşlemciyi yakmak için güzel yöntemmişİşlemci değiştim üstünde termal macun yok yenisini sipariş versem salı çarsamba anca gelir o zamana kadar diş macunu sürsem işlemciye bir şey olurmu. İşlemci 5600 stok soğutucu bu arada.
Ankarada değilim hocam maalesef. Aciliyeti yoktu zaten macunu beklerim.Bekleyin. Ankara'daysanız benimkini vereyim o kadar acilse. Yapmayın hocam Allah korusun.
Yok hocam zaten doğru olmadığını biliyordumda 2 günlüğüne idare eder mi? diye sorayım dedim.Bunun hakkında birkaç tane video izlemiştim. Evet diş macunu sürerek, macunsuz kullanıma göre ısıyı daha çok düşürebiliyorsun ama sonuçta diş macunu bu, ısı düşürmek için yapılmış bir şey değil. Termal macunun temel kullanım amacı soğutucu ve işlemci arasında kalan boşlukları doldurarak, ısının daha düzgün iletilmesini sağlamak. Yani aynı şeyi diş macunu da bir nebze yapıyor ama uzun süreli sonuçlarının ne olduğunu bilmek zor. Sen yine de böyle bir şey yapma. Bu arada işlemciyi kısa süreliğine macunsuz da kullanabilirsin. 10 derece falan daha çok alırsın sadece.