Watch dogs 2

4bdex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Her kafadan bir ses çıkıyor bilen kişi yazarsa sevinirim uplay i indirdim üye oldum şimdi ne yapacağım "yazar mısınız"

Detaylıca anlattım istersen twitch hesabınla da alabilirsin daha kolay.

Detaylıca anlattım istersen twitch hesabınla da alabilirsin daha kolay.
Kardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldi
Şimdi ben akşam twich den yayını izleyecem sonra oyun nereye gelicek

Screenshot_20200712-133722.png

Bu linkten Twitch ve Ubi hesabını bağla ilk olarak sonra akşam yayını izleyeceksin ve gelecek oyun dropu hesabını bağladıktan sonraki çıkan ekranda görünecek. Bu akşam yayını izleyeceksin ama drop yarın hesabına tanımlanacak.

Bu linkten Twitch ve Ubi hesabını bağla ilk olarak sonra akşam yayını izleyeceksin ve gelecek oyun dropu hesabını bağladıktan sonraki çıkan ekranda görünecek. Bu akşam yayını izleyeceksin ama drop yarın hesabına tanımlanacak.
Uplaydan mi gözükecek oyun

Uplaydan mi gözükecek oyun
Bu akşam yayını izliyiceksin twitchten linkte bağladığın hesapla, sonra yarın drop düşücek oyunu hem uplayden hemde attığın ssteki yerden gözükecek ama oyunu twitch hesabına bağlı olan ubi hesabından uplay e giriş yaparak indireceksin.

Bu akşam yayını izliyiceksin twitchten linkte bağladığın hesapla, sonra yarın drop düşücek oyunu hem uplayden hemde attığın ssteki yerden gözükecek ama oyunu twitch hesabına bağlı olan ubi hesabından uplay e giriş yaparak indireceksin.
Tmm sağol peki hangi kanal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,424
Üyeler
188,244
Son üye
Snuk95
Geri