Bünyamin Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Evin icinde kullanabileceğim 360 derece dönebilen güvenlik kamerası arıyorum tavana yada duvara montajlaya bileceğim tavsiyelerinizi bekliyorum
İnternet bağlantısı olmazsa uzaktan ben nasıl izleyeceğimTavsiyem internet bağlantılı olmasın, açıklardan dolayı evini izleyebiliyorlar. Yabancı telegram kanallarında öyle milletin görüntülerinin satıldığını gördüm
izleyemezsinİnternet bağlantısı olmazsa uzaktan ben nasıl izleyeceğim
Bende onu diyorum zatenizleyemezsin
arkadaşın dediğine gelir laf hocamBende onu diyorum zaten![]()
Girişi ve holü kaydetmesi yeterli banaarkadaşın dediğine gelir laf hocamdersen ki kamera olan yerde bişey yapmıcam alabilirsin tplink kameralarından
![]()
Kendisi otomatik dönüyor mu biz mi çeviriyoruz bunuBunu kullanıyorum. Görüntü kalitesi net, gece görüşü var. Hoparlörü ve mikrofonu da mevcut. Uygulaması üzerinden kamera karşısındaki kişiyle konuşabiliyorsun. Tavan için montaj aparatı da mevcut. Tavsiye ederim. İşini fazlasıyla görür.
![]()
Havit Ipc20 Smart 360° 1080p Gece Görüşlü Ip Kamera ( Türkiye Garantili) Kablosuz Wifi Ev Kamerası - Fiyatı, Yorumları
Havit Ipc20 Smart 360° 1080p Gece Görüşlü Ip Kamera ( Türkiye Garantili) Kablosuz Wifi Ev Kamerası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendin çevirebiliyorsun. Ek olarak takip modu da var aktif edersen kamera önünden geçenleri kendi dönerek takip ediyor. Onun dışında fotoğraf modu da var hareket algıladığında fotoğraf çekip sana anlık bildirim gönderiyor.Kendisi otomatik dönüyor mu biz mi çeviriyoruz bunu
Uzaktan izleme her zaman aktif mi 1-2 ay sonra para istiyormuş bazılarında uzaktan izleme içinKendin çevirebiliyorsun. Ek olarak takip modu da var aktif edersen kamera önünden geçenleri kendi dönerek takip ediyor. Onun dışında fotoğraf modu da var hareket algıladığında fotoğraf çekip sana anlık bildirim gönderiyor.
Aktif, para muhabbetini depolamayla karıştırmışlardır muhtemelen. Depolama için ya cloud üyeliği alıyorsun uygulamadan ya da hafıza kartı takıp karta kaydediyorsun. Cloud aylık 5-15 dolar arası değişiyor ki önermem bana güvenli gelmiyor. Bende 16lık hafıza kartı vardı onu taktım doldukça uygulamadan kartın hafızasını siliyorum.Uzaktan izleme her zaman aktif mi 1-2 ay sonra para istiyormuş bazılarında uzaktan izleme için
İnternet bağlantısı olmayınca eve giren hırsız kameradan sd kartı çıkarınca nolacakTavsiyem internet bağlantılı olmasın, açıklardan dolayı evini izleyebiliyorlar. Yabancı telegram kanallarında öyle milletin görüntülerinin satıldığını gördüm