❌İndirim Bitti! Realme 10 8GB + 256GB 8279₺ (Gece Stoklar Yenileniyor)

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
376
süper fiyat

Nasıl cihaz günlük kullanım için kamera sosyal medya falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun ömürlü mü?

uzun ömürlü mü?
Aradığın özellikleri karşılar f/p açısından. Uzun ömre gelecek olursak belli olmaz ya nasipte varsa.

uzun ömürlü mü?
Güzel telefon. Almadım ama eminim %100 götürür insanı..

Realme kolay kolay planlı eskitme yapan bir şirket değil.

uzun ömürlü mü?
Bana kalırsa gündelik kullanımda fazlasıyla yeterli bir cihaz. Depolama ve RAM miktarı da fazla olduğundan gayet uzun ömürlü denebilir. Arayüz ve yazılım olarak da gayet iyi olduğunu gördüm.
Kamera performansı bence yeterli ama beklenti yüksekse testlere bir bakmak gerebilir. Eksi olarak gece çekimi çok iyi değil deniyor ve geniş açı modu yok sanırım.
Bu fiyata açık ara en iyi cihaz diye düşünüyorum.

Redmi 7 var. Telefon değiştirme vakti geldi gibi. Alınır mı ne diyorsunuz ?
Bu bütçede düşünüyorsan kesinlikle alınır. Aylardır bu segmentte telefon bakıyorum ve ilk kez bu kadar fiyat indiğini gördüm. Bütçeyi denkleştirebilsem direkt alacaktım ben de. Bahsettiğin cihazdan geçiyorsan zaten performans farkı epey hissedilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Öğrenci desteği ile tecno Canon 20 pro mu bu mu sizce tecno 9400 TL arada fark var ama sizce hangisi daha mantıklı olur?

Bana kalırsa gündelik kullanımda fazlasıyla yeterli bir cihaz. Depolama ve RAM miktarı da fazla olduğundan gayet uzun ömürlü denebilir. Arayüz ve yazılım olarak da gayet iyi olduğunu gördüm.
Kamera performansı bence yeterli ama beklenti yüksekse testlere bir bakmak gerebilir. Eksi olarak gece çekimi çok iyi değil deniyor ve geniş açı modu yok sanırım.
Bu fiyata açık ara en iyi cihaz diye düşünüyorum.

Bu bütçede düşünüyorsan kesinlikle alınır. Aylardır bu segmentte telefon bakıyorum ve ilk kez bu kadar fiyat indiğini gördüm. Bütçeyi denkleştirebilsem direkt alacaktım ben de. Bahsettiğin cihazdan geçiyorsan zaten performans farkı epey hissedilir diye düşünüyorum.
Yani yakın zamanda bir telefon almak gerekiyor gibi. Yavaş yavaş sıkıntı yaratmaya başladı, bütçe belirlememiştim ama bu civarlarda olurdu herhalde. Yarın göz atacağım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,279
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri