B550 F mi B550 Tomahawk

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,401
İki anakarttan hangisi daha iyidir neden?
Teşekkür ederim 😁

VRM olarak hangisi üstün tam bilemedim ama ikisi de çok sağlam. MAG B550 TOMAHAWK'ta 2 tane ARGB girişi var, şahsen ben onu seçerdim. Sistemin geri kalanı nedir?

VRM olarak hangisi üstün tam bilemedim ama ikisi de çok sağlam. MAG B550 TOMAHAWK'ta 2 tane ARGB girişi var, şahsen ben onu seçerdim. Sistemin geri kalanı nedir?
Büyük ihtimal 3600,5700xt

aralarında çok fark yok. hangisi ucuzsa onu alırdımda 2 side ucuz değil mubarek :D

Tamamını say dostum. İşlemci ekran kartı değil :D. Ekran kartının marka modeli ne olacak onu da söyle :D.
Sapphire nitro+ 5700xt , Corsair RGB 8*2 3200mhz cl16, 3600, mb511,650watt hocam

argb ile rgb headr arasında ne gibi fark var reis ?
Benim anakartta 3 pinli olan Argb ye sadece sıvı soğutmayı takıyorum . Ama diğer 2 tane 4 pinli 12 v olan rgb header a 2 tane rgb şerit taktım.
hepsini istediğim gbi ayarlayabiliyorum.

Sapphire nitro+ 5700xt , Corsair RGB 8*2 3200mhz cl16, 3600, mb511,650watt hocam
Hocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez.
argb ile RGB headr arasında ne gibi fark var reis ?
Benim anakartta 3 pinli olan Argb ye sadece sıvı soğutmayı takıyorum . Ama diğer 2 tane 4 pinli 12 v olan RGB header a 2 tane RGB şerit taktım.
hepsini istediğim gbi ayarlayabiliyorum.
İşte farkı o. Biri üç pinli ve 5 V, diğeri de dört pinli ve 12 V.

Hocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez.

İşte farkı o. Biri üç pinli ve 5 V, diğeri de dört pinli ve 12 V.
Anladım. Bazı aygıtlar 5 v ile demekki besleniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1594557071284.png

İstersen burdan hepsini ayarlayabilrsin.
istersen Argb ve RGB başlıkları tek tek tanıtarak da ayarlama yapabilrsin.

Hocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez[/QUOTE

Teşekkürler hocam 😁

Bu çok OP ya. Bunu görünce ağladım! :D
Arada bir sapıtıyor çünkü aldığım RGB şeritler hand made :D Hatay da bir firmadan aldım.
giriş kısımlarındaki delikler büyük kasaya dokunursam alttaki led kırmızı yanarken mmavi oluyor. tekrar soketinden söküp takmam gerekiyor.
Yan sanayi mal bu kadar oluyor :D:d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,567
Üyeler
204,746
Son üye
vaelov
Geri