Büyük ihtimal 3600,5700xtVRM olarak hangisi üstün tam bilemedim ama ikisi de çok sağlam. MAG B550 TOMAHAWK'ta 2 tane ARGB girişi var, şahsen ben onu seçerdim. Sistemin geri kalanı nedir?
Tamamını say dostum. İşlemci ekran kartı değilBüyük ihtimal 3600,5700xt
argb ile rgb headr arasında ne gibi fark var reis ?VRM olarak hangisi üstün tam bilemedim ama ikisi de çok sağlam. MAG B550 TOMAHAWK'ta 2 tane ARGB girişi var, şahsen ben onu seçerdim. Sistemin geri kalanı nedir?
Hocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez.Sapphire nitro+ 5700xt , Corsair RGB 8*2 3200mhz cl16, 3600, mb511,650watt hocam
İşte farkı o. Biri üç pinli ve 5 V, diğeri de dört pinli ve 12 V.argb ile RGB headr arasında ne gibi fark var reis ?
Benim anakartta 3 pinli olan Argb ye sadece sıvı soğutmayı takıyorum . Ama diğer 2 tane 4 pinli 12 v olan RGB header a 2 tane RGB şerit taktım.
hepsini istediğim gbi ayarlayabiliyorum.
Anladım. Bazı aygıtlar 5 v ile demekki besleniyorHocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez.
İşte farkı o. Biri üç pinli ve 5 V, diğeri de dört pinli ve 12 V.
Hocam şimdi Asus anakartlarda iCUE desteği var. Hazır sende Corsair RGB RAM'ler varmış, MasterBox MB511 ARGB olanı mı seçtin bilmiyorum ama kasanın ARGB/RGB kablosunu da anakartına takarsan her şeyin ışığını aynı yerden yapabilirsin. Şahsen sırf bunun için bile Asus anakart alınır. Eğer başka bir ARGB fan/sıvı soğutucu/LED şerit alacaksan hiç bulaşma çünkü 1 tane ARGB girişi yetmez[/QUOTE
Teşekkürler hocam![]()
Bu çok OP ya. Bunu görünce ağladım!Anladım. Bazı aygıtlar 5 v ile demekki besleniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İstersen burdan hepsini ayarlayabilrsin.
istersen Argb ve RGB başlıkları tek tek tanıtarak da ayarlama yapabilrsin.
Arada bir sapıtıyor çünkü aldığım RGB şeritler hand madeBu çok OP ya. Bunu görünce ağladım!![]()