Zotac 3060Tİ Furmark Test Sonuçları İyi mi ?

Reaksiyon skoru
65
Zotac RTX 3060 TI Twin Edge 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı

Kutulu. Faturalı. Çok az kullanıldı. Her Teste açık. 7000 TL

Ekler

• 1Ekran Alıntısı.PNG
    1Ekran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 179
  • 2Ekran Alıntısı.PNG
    2Ekran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 181
  • Ek2ran Alıntısı.PNG
    Ek2ran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 173
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.5 MB · Hit: 182
kral yanlış anlama yardımcı olmaya çalışıyorsun da bunun bencesi var mı ?
hocam normalde 70 dereceler kullanıma uygundur 80 e kadar kabul edilebilir. O yüzden bence dedim 75 derece bence sıcak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam normalde 70 dereceler kullanıma uygundur 80 e kadar kabul edilebilir. O yüzden bence dedim 75 derece bence sıcak.
uygun fiyat biçildiği sürece bu dereceler göz önüne alınabilir fakat şahsi düşüncem bu kadar ısınan bir karta para vermezdim.

fan çok yüksek. twin edgler zaten biraz fazla ısınan bi model ama yine de bakıma ihtiyacı var

87 fan devrinde 75° sıcak. Yani alınmaz diyemem ama alternatif modellere göz at bence.

fan çok yüksek. twin edgler zaten biraz fazla ısınan bi model ama yine de bakıma ihtiyacı var
arkadasa katılıyorum bence de sıcak
87 fan devrinde 75° sıcak. Yani alınmaz diyemem ama alternatif modellere göz at bence.
kart sahibine ısınmış dedim ısınmış diyenlere 2k da 8x msaa ile yapılmış yani full+full ayarlarda yaptığımı söyledin mi dedi ve kart hiç açılmadı macun değişmedi padlar değişmedi alındığı gibi daha dedi ne diyorsunuz bu yorum üstüne ?

kart sahibine ısınmış dedim ısınmış diyenlere 2k da 8x msaa ile yapılmış yani full+full ayarlarda yaptığımı söyledin mi dedi ve kart hiç açılmadı macun değişmedi padlar değişmedi alındığı gibi daha dedi ne diyorsunuz bu yorum üstüne ?
Sen 1080p'de mi kullanacaksın?

Aynı karta sahibim bu değerler normal değil knk yorulmuş bir kart diyebilirim bunun için alternatiflere göz atmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri