TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
Mx6 çakma geç onu C serisi alÇift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir
Mx6 çakma geç onu C serisi alÇift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir
Dostum fanın bu hızda çalışmasına rağmen bu sıcaklıklar maalesef çok da iyi değil , laptop kullanıyorum ve fanlarım yarıda bile çalışmazken 4050 ile daha az sıcaklık alıyorum düşün artık.ZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
Fan 83 de başladı en son 88 e kadar yükseldi, değerler aynı kaldı
Sıcaklık değerin aslında normal 75 derece sıcak bir değer değil fakat mesele aslında şu %87 fan hızıyla sen 75 derece alıyorsun demek ki o fan biraz düşse kartın 85 dereceleri görecek.Çift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir
İyi gibi duruyor
Kasa fan hızı sabit kontrol edilmiyor. Kasanın konumu iyi hava alacak yerdeKasanın hava akışı nasıl
Nasıl yaniOlması gerekenden biraz yüksek boşluk bırakmış olabilirmisin
Termal ped ne önerirsinizmx6 veya thermal grizzly takviyesi yap termal pad yeniledin mi tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zotac soğutma sistemi çok iyi değil diye biliyorum. Yine bi macun değişimi yapar denerimDostum fanın bu hızda çalışmasına rağmen bu sıcaklıklar maalesef çok da iyi değil , laptop kullanıyorum ve fanlarım yarıda bile çalışmazken 4050 ile daha az sıcaklık alıyorum düşün artık.
Bakım yapmayı düşünebilirsin , kasanın hava akışı nasıl ? bulunduğun konum nasıl sıcak mı hava ? bunların hepsi etki eder.
Sıcaklık değerin aslında normal 75 derece sıcak bir değer değil fakat mesele aslında şu %87 fan hızıyla sen 75 derece alıyorsun demek ki o fan biraz düşse kartın 85 dereceleri görecek.
sıcaklıkSıcaklık olarak mı fan hızı mı normal
Hocam %80 fan yazıldığını görmemişimmx6 veya thermal grizzly takviyesi yap termal pad yeniledin mi tamamdır