Çözüldü✓ Ekran kartı sıcaklık değerlerim nasıl

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
ZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
Fan 83 de başladı en son 88 e kadar yükseldi, değerler aynı kaldı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    178.3 KB · Hit: 83
Son düzenleme:
Furmarktan da yaparmisin değerler iyi

90 dereceler çok değilmi en son ne zaman macun değiştirildi

ZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
En son 3 tane 580 geldi elime. 40 fan 75 derecelerdeydi. 3060 ti içinde oluru 40-60 arası fan 70-73 dereceler idealdir.

İşi biliyorsan alınacak malzemeleri söyleyeyim,

MX4, makine yağı, bütçe varsa termal ped yoksa da yapcak bişey yok, kkontak spreyi.

Kartın içini aç, eski macunu sil güzelce, fan bloğunu ve iskeletini git yıka, sağlamca kurut. Macunu tabaka halinde minicik sür. Fanları önce kabasını al sonra kontak spreyle temizle. Fanın altındaki etiketi aç ve 1 gıdımda makine yağı sür. Birleştir kapat. 10 numara olur.

He ben konuya o kadar vakıf değilim. Çokta rahatsız emiyor diyorsan sen bilirsin. Ekran kartı yanmaz bu değerlerde lakin Bakımlı olması daha iyi tabikide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Derece 76.5 yazıyor yukarda

En son 3 tane 580 geldi elime. 40 fan 75 derecelerdeydi. 3060 ti içinde oluru 40-60 arası fan 70-73 dereceler idealdir.

İşi biliyorsan alınacak malzemeleri söyleyeyim,

MX4, makine yağı, bütçe varsa termal ped yoksa da yapcak bişey yok, kkontak spreyi.

Kartın içini aç, eski macunu sil güzelce, fan bloğunu ve iskeletini git yıka, sağlamca kurut. Macunu tabaka halinde minicik sür. Fanları önce kabasını al sonra kontak spreyle temizle. Fanın altındaki etiketi aç ve 1 gıdımda makine yağı sür. Birleştir kapat. 10 numara olur.

He ben konuya o kadar vakıf değilim. Çokta rahatsız emiyor diyorsan sen bilirsin. Ekran kartı yanmaz bu değerlerde lakin Bakımlı olması daha iyi tabikide.

Derece 76.5 yazıyor yukarda
üstad 570 vardı bende ped macun değiştim 73 derece oluyor yükte mx4 sürdüm fan 50de kendi açıyor

cahillikten kötü deneyim elde ettim kireç sökücü sıktım bloğa sonrasında da fön ile kurutmak gerekiyordu soğuk ayarda yapmadım oldugu gibi bıraktım blokta izler çıktı beyaz beyaz.. kurutmayı ihmal etme

bence Fanın %88 de olması ve kartın 76 derece olması bakım istediğini gösteriyor sıcaklık biraz yüksek

Rx580 ler bile 75c görüyor hocam sne düşün artık çok yüksek kartın

Furmarktan da yaparmisin değerler iyi
bence Fanın %88 de olması ve kartın 76 derece olması bakım istediğini gösteriyor sıcaklık biraz yüksek
Rx580 ler bile 75c görüyor hocam sne düşün artık çok yüksek kartın
Çift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).webp
    Ekran Görüntüsü (2).webp
    231.1 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler