Shadout
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 200
değilİyi gibi duruyor
En son 3 tane 580 geldi elime. 40 fan 75 derecelerdeydi. 3060 ti içinde oluru 40-60 arası fan 70-73 dereceler idealdir.ZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
Fan 83 de başladı en son 88 e kadar yükseldi, değerler aynı kaldı
Derece 76.5 yazıyor yukarda90 dereceler çok değilmi en son ne zaman macun değiştirildi
üstad 570 vardı bende ped macun değiştim 73 derece oluyor yükte mx4 sürdüm fan 50de kendi açıyorEn son 3 tane 580 geldi elime. 40 fan 75 derecelerdeydi. 3060 ti içinde oluru 40-60 arası fan 70-73 dereceler idealdir.
İşi biliyorsan alınacak malzemeleri söyleyeyim,
MX4, makine yağı, bütçe varsa termal ped yoksa da yapcak bişey yok, kkontak spreyi.
Kartın içini aç, eski macunu sil güzelce, fan bloğunu ve iskeletini git yıka, sağlamca kurut. Macunu tabaka halinde minicik sür. Fanları önce kabasını al sonra kontak spreyle temizle. Fanın altındaki etiketi aç ve 1 gıdımda makine yağı sür. Birleştir kapat. 10 numara olur.
He ben konuya o kadar vakıf değilim. Çokta rahatsız emiyor diyorsan sen bilirsin. Ekran kartı yanmaz bu değerlerde lakin Bakımlı olması daha iyi tabikide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Derece 76.5 yazıyor yukarda
bence Fanın %88 de olması ve kartın 76 derece olması bakım istediğini gösteriyor sıcaklık biraz yüksekZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
Fanın 88 olduğunu görmedim, o zaman bu değerler iyi değilİyi gibi duruyor
Rx580 ler bile 75c görüyor hocam sne düşün artık çok yüksek kartınZOTAC RTX 3060 TI TWIN EDGE OC 8 GB kullanıyorum OCCT test değerlerim nasıl ? Bakım gerekli midir ?
Furmarktan da yaparmisin değerler iyi
90 dereceler çok değilmi en son ne zaman macun değiştirildi
bence Fanın %88 de olması ve kartın 76 derece olması bakım istediğini gösteriyor sıcaklık biraz yüksek
Çift fanRx580 ler bile 75c görüyor hocam sne düşün artık çok yüksek kartın
Kasanın hava akışı nasılÇift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir
Olması gerekenden biraz yüksek boşluk bırakmış olabilirmisinÇift fan
MX6 kullanıyorum
1 ay önce değişmişimdir