mithatozdemir59
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
bence sıcakZotac RTX 3060 TI Twin Edge 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
Kutulu. Faturalı. Çok az kullanıldı. Her Teste açık. 7000 TL
kral yanlış anlama yardımcı olmaya çalışıyorsun da bunun bencesi var mı ?bence sıcak
hocam normalde 70 dereceler kullanıma uygundur 80 e kadar kabul edilebilir. O yüzden bence dedim 75 derece bence sıcak.kral yanlış anlama yardımcı olmaya çalışıyorsun da bunun bencesi var mı ?
uygun fiyat biçildiği sürece bu dereceler göz önüne alınabilir fakat şahsi düşüncem bu kadar ısınan bir karta para vermezdim.hocam normalde 70 dereceler kullanıma uygundur 80 e kadar kabul edilebilir. O yüzden bence dedim 75 derece bence sıcak.
Bencede sicakkral yanlış anlama yardımcı olmaya çalışıyorsun da bunun bencesi var mı ?
arkadasa katılıyorum bence de sıcakBencede sicak
bence sıcak
fan çok yüksek. twin edgler zaten biraz fazla ısınan bi model ama yine de bakıma ihtiyacı var
Bencede sicak
arkadasa katılıyorum bence de sıcak
kart sahibine ısınmış dedim ısınmış diyenlere 2k da 8x msaa ile yapılmış yani full+full ayarlarda yaptığımı söyledin mi dedi ve kart hiç açılmadı macun değişmedi padlar değişmedi alındığı gibi daha dedi ne diyorsunuz bu yorum üstüne ?87 fan devrinde 75° sıcak. Yani alınmaz diyemem ama alternatif modellere göz at bence.
Sen 1080p'de mi kullanacaksın?kart sahibine ısınmış dedim ısınmış diyenlere 2k da 8x msaa ile yapılmış yani full+full ayarlarda yaptığımı söyledin mi dedi ve kart hiç açılmadı macun değişmedi padlar değişmedi alındığı gibi daha dedi ne diyorsunuz bu yorum üstüne ?
evet dell g2722hs satın aldım zaten reis sonradan belki 2klık sistem toplarsam bu dellin 2klık modelini alıcamSen 1080p'de mi kullanacaksın?
1080p test iste bir deevet dell g2722hs satın aldım zaten reis sonradan belki 2klık sistem toplarsam bu dellin 2klık modelini alıcam