Neler Yeni

Yardım imei numaram klonlanmış

Alraplox

80+
Reaksiyon skoru
109
arkadaşlar ana kullandığım telefon bozulduğu icin eski kullandığım telefona geçtim ve yasal uyarı olarak smse "X İMEİ numarası KLONLANMIŞTIR cihaz 30 gün icinde kapatılıcaktır satin aldıgınız yere başvurunuz" mesajı geldi telefonu zaten kullanmıcam ama telefon kapandıktan sonra imei üzerinden yasa dışı şeyler yaparlarsa başım yanarmı bide sim karta bişey olurmu

arkadaşlar ana kullandığım telefon bozulduğu icin eski kullandığım telefona geçtim ve yasal uyarı olarak smse "X İMEİ numarası KLONLANMIŞTIR cihaz 30 gün icinde kapatılıcaktır satin aldıgınız yere başvurunuz" mesajı geldi telefonu zaten kullanmıcam ama telefon kapandıktan sonra imei üzerinden yasa dışı şeyler yaparlarsa başım yanarmı bide sim karta bişey olurmu
siz telefonu açıp kullandığınız için klonlanan cihazda kullanılamaz artık.

Bişey olmaz git telefoncuya yeni IMEI atsın

Bişey olmaz git telefoncuya yeni IMEI atsın
telefonu çok kullanmıyorum yinede gerek varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz telefonu açıp kullandığınız için klonlanan cihazda kullanılamaz artık.
bide sim karta bişey olurmu kendi telefounma taksam

servisi aradım "İMEİ nin süresi dolmuş" dedi böyle bişey varmı

telefonu çok kullanmıyorum yinede gerek varmı

bide sim karta bişey olurmu kendi telefounma taksam

servisi aradım "İMEİ nin süresi dolmuş" dedi böyle bişey varmı
hayır yok.

Telefonun kaçakmıydı

Telefonun kaçakmıydı
yok mediamarkt yada vatandan almış olmam lazım taa 2017de aldığım telefon

+ yasal olarak bir sıkıntı olurmu olmaz ise kapatıcağım konuyu bide sim kartıma bisey olurmu

Son düzenleme:
Muhtemelen bisey olmaz. Ama süre gibi bir şey yok. Media git söyle yapsınlar yoksa dava falan de belki yeni tel verirler :)

Muhtemelen bisey olmaz. Ama süre gibi bir şey yok. Media git söyle yapsınlar yoksa dava falan de belki yeni tel verirler :)
konyadan almıştım telefonu başka şehirdeyim :( bide taa 2017 faturasını bile bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri