Neler Yeni

Toxic olmayan oyun önerisi

Buğrahan Mert

80+ Silver
Valorant tr sw gireyim dedim ilk defa base troll geldiler derecelide
(En son valoda tek yiyince ekranı kırmıştım)
Neyse cs gireyim dedim ez yazıyorlar biz yensek bile neden yazdın dedim küfür etti
Sonra valoda sevgililer mi dersiniz bir sey diyince sovenler falan

Valoyu 1 hafta önce yükledim
CS az önce yükledim 1 saat oynamadan sinirden çıldırma derecesine geldim

Var mı mobil olur , konsol olur , pc olur ,hesap makinesi olur stres atmalık hikayedir sehir kurma barbie giydirme önereceğiniz oyun

Watch dogs 2 ve F1 2023 oynuyorum ara sıra mfs uçak sürüyorum war thunderi da sinir yüzünden silmistim

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stardew valley

Days gone

Kaldırırsa şehir kurma oyunları olabilir
Teşekkürler

Pc hesap makinesi derken hesap makinesinde bir seyler de olabilir yeterki toxic olmasin baska onerin var mi pc icin
R53600
Gtx 1660
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant oynamak istiyorsan yaban sv giriceksin.
Yabanci swdeydim full zaten trde yaşamıyorum oradada toxic kitle gelmeye başladı bu aralar bakalım cs silerim sabaha ama valo kalır büyük ihtimal

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Online olarak conqueror's blade zevklidir onlıne fakat mıllete gerek olmuyor cs valo gibi değil kendını kasabılıyorsun
🔮Hikayeli online warframe bunda hıkaye veya coop gorevler gibi şeyler var insnalar ile değil moblar ile savaşıyorsun bu iki oyunda ücretsiz ve Türkçedir
🕹️Chill olarak orta çağda köy kurma oyunu olan medieval dynasty güzeldir
Az girer çıkarım takılmalık dıyorsan internet Cafe sim gibi oyunlara bakabilirsin

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online olarak conqueror's blade zevklidir onlıne fakat mıllete gerek olmuyor cs valo gibi değil kendını kasabılıyorsun
🔮Hikayeli online warframe bunda hıkaye veya coop gorevler gibi şeyler var insnalar ile değil moblar ile savaşıyorsun bu iki oyunda ücretsiz ve Türkçedir
🕹️Chill olarak orta çağda köy kurma oyunu olan medieval dynasty güzeldir
Az girer çıkarım takılmalık dıyorsan internet Cafe sim gibi oyunlara bakabilirsin
Eyvallah hepsini denerim şimdilik Medieval Dynasty gözüme çarptı yarına indiririm teşekkürler öneriler için

En iyi cevap olarak raporluyorumo.O2

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Eyvallah hepsini denerim şimdilik Medieval Dynasty gözüme çarptı yarına indiririm teşekkürler öneriler için

En iyi cevap olarak raporluyorumo.O2
arkadaşların varsa lethal company olabilir veya son dönemlerde popüler olan palworld de olabilir

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Asil
Bence cs rekabetçi oynanır ama topkuluk sunucusu diyorsan haklısın genelde o kadar türk gelmiyor takıma gelenlerde genelde saygılı oluyor onlara bir şey yapmadığın sürece ama sürekli bağıran ruslar istemiyorsan onları mute leyebilirsin. Bunun dışında cs kitlesi gayet saygılı (genelde karşı takım ırkına sövebiliyor) ama çok takmamak bunu genelde ösürekli onu öldürdüğünde veya chatten onu kızdırıcak şeyler yazdığında oluyor zaten. Uzun lafın kısası cs candır 1-2 maçta saygısız insanlar anca gelir

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Valorant tr sw gireyim dedim ilk defa base troll geldiler derecelide
(En son valoda tek yiyince ekranı kırmıştım)
Neyse cs gireyim dedim ez yazıyorlar biz yensek bile neden yazdın dedim küfür etti
Sonra valoda sevgililer mi dersiniz bir sey diyince sovenler falan

Valoyu 1 hafta önce yükledim
CS az önce yükledim 1 saat oynamadan sinirden çıldırma derecesine geldim

Var mı mobil olur , konsol olur , pc olur ,hesap makinesi olur stres atmalık hikayedir sehir kurma barbie giydirme önereceğiniz oyun

Watch dogs 2 ve F1 2023 oynuyorum ara sıra mfs uçak sürüyorum wat thunderi da sinir yüzünden silmistim
ben valoda başladığım gibi herkesi muteliyorum doğru değil ama yapıyorum (genellikle tam gaz oynuyorum), csde de öyle küfür vs hiç karşılaşmadım o yüzden sesleri hiç ellemedim bu zamana kadar, hikayeli oyunlara kayabilirsin.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
ege erdem demirelli
ben valoda başladığım gibi herkesi muteliyorum doğru değil ama yapıyorum (genellikle tam gaz oynuyorum), csde de öyle küfür vs hiç karşılaşmadım o yüzden sesleri hiç ellemedim bu zamana kadar, hikayeli oyunlara kayabilirsin.
Hocam bende valo arada giriyorum gordigimde satece tamgaz/spike a hucum giriyorum.

Gecen maca bir tane adam geldi seslendirme sanatcisi, cypher sesini taklit ediyordu baya eglendik o mac.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bence cs rekabetçi oynanır ama topkuluk sunucusu diyorsan haklısın genelde o kadar türk gelmiyor takıma gelenlerde genelde saygılı oluyor onlara bir şey yapmadığın sürece ama sürekli bağıran ruslar istemiyorsan onları mute leyebilirsin. Bunun dışında cs kitlesi gayet saygılı (genelde karşı takım ırkına sövebiliyor) ama çok takmamak bunu genelde ösürekli onu öldürdüğünde veya chatten onu kızdırıcak şeyler yazdığında oluyor zaten. Uzun lafın kısası cs candır 1-2 maçta saygısız insanlar anca gelir
Cs rekabette ruslar eğlenceli oluyor yabancılar ve türkülerde gelen iyi olunca efsane sarıyor şansıma pek iyi gelmiyor benim

Hocam bende valo arada giriyorum gordigimde satece tamgaz/spike a hucum giriyorum.

Gecen maca bir tane adam geldi seslendirme sanatcisi, cypher sesini taklit ediyordu baya eglendik o mac.
Bende tamgaz spike hücum takılıyorum genelde iyiler bu arkadaşlarıyla girip milleti zorlamaya çalışanlar veya bi kız gelince ilk defa görmüş gibi oyunu bırakıp ona asılanlar fln yabancı swde ve trde aynı bence ama herkesi mutelemeyi deneyeceğim teşekkürler

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Muhammet Çağrı
league of legends.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular