Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Şurada Şanlıurfadan araç alınmaz dememle Peygamber yakmanın ne alakası var? Açıkcası çok merak ettim açıklar mısın?niye knk peygamber yaktıkları için mi
Şurada Şanlıurfadan araç alınmaz dememle Peygamber yakmanın ne alakası var? Açıkcası çok merak ettim açıklar mısın?niye knk peygamber yaktıkları için mi
Urfa konusunda dediğinize katılıyorum, Arkadaş görsün ve vazgeçsin diye yazdım.Kayıt olarak perti veya ağırı yok yazdım. Araca yapılan ekspertizden sağlam bir araba olmadığını anlayabiliyorum. Podyesi işlemli aracın çamurluğu mu düzelecek? Kapıların hiç birinde punta izi kalmamış
Hiçbir çizgi diğer çizgiyi takip etmiyor
Arabanun urfada toplanması bunlara bakmayı gerektirmiyor. Urfada sağlam araç yok zaten.
Bu çevrenin kaportacılarının da nasıl iş yaptığını biliyorum.
Anladım hocam sorun yok. Bence ya bu bütçede sağlam araba aramayı bırakmalı ya da şehir dışında bir kaç araca bakmalıUrfa konusunda dediğinize katılıyorum, Arkadaş görsün ve vazgeçsin diye yazdım.
Ekspertiz vs. gibi fotoğraflarına bakmadım. Araç uzaktan bağırıyor resmen.
4 sene sanayi geçmişim var babamın yanında.
Canım öyle yazmak istedi ?Şurada Şanlıurfadan araç alınmaz dememle Peygamber yakmanın ne alakası var? Açıkcası çok merak ettim açıklar mısın?