Teşekkürler bu 540 hz asus nasıl sençeİsteğine göre listeledim. Hangisi diye sorarsan benimde bilgim yok ama asus veya dell olanlara bakabilirsinFull HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Full HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Full HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Normalde tn paneller tercih edilmiyor.Yinede sen bilirsin başka 540hz yok çünküTeşekkürler bu 540 hz asus nasıl sençe
Baktım çoğu tn panel yükseh hz de olanlar 360 var ips başka biyerden bakıyım sanada gösteririmİsteğine göre listeledim. Hangisi diye sorarsan benimde bilgim yok ama asus veya dell olanlara bakabilirsinFull HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Full HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Full HD, 360 Hz, 380 Hz, 540 Hz Monitör fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Aynen bu da mükemmel ama henüz trde yoktürkiyeye gelince ZOWIE XL2586X al 540hz dyac 2 var
Mükemmel ötesi şuan en iyi o varHardcore fps oyuncusuyum diyosan benq 360hz tn panel monitör en iyisi sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen bu da mükemmel ama henüz trde yok
Aynen öyle. IPS de açı farketmez her açıdan renkler daha canlı. TN ise karşıdan normal ancak çok alttan veya üstten bakınca belirsizleşen ekran... bu şekilde yazmışlar zaten fps oyuncusuyum çok alt ve üstten filim izpemiyorumNormalde tn paneller tercih edilmiyor.Yinede sen bilirsin başka 540hz yok çünkü
Bu asus 540 hz olan alınır mı? peki kafamda o vartürkiyeye gelince ZOWIE XL2586X al 540hz dyac 2 var
4070ekran kartın nedir?