Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Fiyat olarak 500tl max olsun ses sistemi konusunda hiçbir şeyden anlamıyorum. İstediğim şey şu bu fiyata bassta tatmin etmeli .
Anket soundcore ,JBL bu markala bak benceFiyat olarak 500tl max olsun ses sistemi konusunda hiçbir şeyden anlamıyorum. İstediğim şey şu bu fiyata bassta tatmin etmeli .
?
Markaya bakıcazda model ? Yok mu bir yiğit bana yardım edicek ?Anket soundcore ,JBL bu markala bak bence
konu kaybolmuştu onu upladım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Markaya bakıcazda model ? Yok mu bir yiğit bana yardım edicek ?
Anker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorumreis bu sana fazlasıyla yeterli gelecektir beni tatmin etmez diyorsan bu:
https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-mini-bluetooth-hoparlor-p-HBV000003RXTY bundan 2 adet alabilirsin yada anker soundcore motion b bizzat kendi mağazam hepsiburada ki (reklam değil öneridir sadece)
Sadece müzik bassNe için kullanacaksın o da önemli Bluetooth da işini görür.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00YR9...e=380333&creativeASIN=B00YR92T90&linkCode=asn SESFiyat olarak 500tl max olsun ses sistemi konusunda hiçbir şeyden anlamıyorum. İstediğim şey şu bu fiyata bassta tatmin etmeli .
dostum sen parti yapıcaksın galibaAnker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorumeminimki bu fiyata imkansız ama bassı biraz daha düşükte olur ama tiz fazla istemiyorum bass sadece ve şarkıdaki sözler net duyulsun videodaki gibi eminimki o kadar ses vermeyebilir adam onu 20 volume de yapıyor ben volume 100 de yapsamda olur ona benzer sesi ama yeterki ona benzer olsun logitech z333 nasıldır? Bende logitech s120 var ses olarak yeterli sesi veriyor ama bass sıfır tizde öyle fazla sesi var ama dediğim gibi bass 0 tizde aynı ben windows ayarlarında bass boost ayarı vardı 24db alıp virtual surround ve loudness equalization ı açıyordum idare eder bass vuruyordu volume 100 de ses sıfır nerdeyse yok tiz 0 sadece bass idare eder oluyordu ama sesi yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece müzik bass
Hocam o kadar bass olamasada olur ama napıyım çok seviyorum bassıdostum sen parti yapıcaksın galiba500 TL ile sadece odanda parti yapabilirsin evi inletmek istiyorsan bütçeni çıkarman gerek