Neler Yeni

Hoparlör önerisi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Fiyat olarak 500tl max olsun ses sistemi konusunda hiçbir şeyden anlamıyorum. İstediğim şey şu bu fiyata bassta tatmin etmeli .

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
Ne için kullanacaksın o da önemli Bluetooth da işini görür.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis bu sana fazlasıyla yeterli gelecektir beni tatmin etmez diyorsan bu:
https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-mini-bluetooth-hoparlor-p-HBV000003RXTY bundan 2 adet alabilirsin yada anker soundcore motion b bizzat kendi mağazam hepsiburada ki (reklam değil öneridir sadece)
Anker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorum
eminimki bu fiyata imkansız ama bassı biraz daha düşükte olur ama tiz fazla istemiyorum bass sadece ve şarkıdaki sözler net duyulsun videodaki gibi eminimki o kadar ses vermeyebilir adam onu 20 volume de yapıyor ben volume 100 de yapsamda olur ona benzer sesi ama yeterki ona benzer olsun logitech z333 nasıldır? Bende logitech s120 var ses olarak yeterli sesi veriyor ama bass sıfır tizde öyle fazla sesi var ama dediğim gibi bass 0 tizde aynı ben windows ayarlarında bass boost ayarı vardı 24db alıp virtual surround ve loudness equalization ı açıyordum idare eder bass vuruyordu volume 100 de ses sıfır nerdeyse yok tiz 0 sadece bass idare eder oluyordu ama sesi yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne için kullanacaksın o da önemli Bluetooth da işini görür.
Sadece müzik bass

dmsga

80+
Anker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorum
eminimki bu fiyata imkansız ama bassı biraz daha düşükte olur ama tiz fazla istemiyorum bass sadece ve şarkıdaki sözler net duyulsun videodaki gibi eminimki o kadar ses vermeyebilir adam onu 20 volume de yapıyor ben volume 100 de yapsamda olur ona benzer sesi ama yeterki ona benzer olsun logitech z333 nasıldır? Bende logitech s120 var ses olarak yeterli sesi veriyor ama bass sıfır tizde öyle fazla sesi var ama dediğim gibi bass 0 tizde aynı ben windows ayarlarında bass boost ayarı vardı 24db alıp virtual surround ve loudness equalization ı açıyordum idare eder bass vuruyordu volume 100 de ses sıfır nerdeyse yok tiz 0 sadece bass idare eder oluyordu ama sesi yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece müzik bass
dostum sen parti yapıcaksın galiba :D 500 tl ile sadece odanda parti yapabilirsin evi inletmek istiyorsan bütçeni çıkarman gerek

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
dostum sen parti yapıcaksın galiba :D 500 TL ile sadece odanda parti yapabilirsin evi inletmek istiyorsan bütçeni çıkarman gerek
Hocam o kadar bass olamasada olur ama napıyım çok seviyorum bassı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,570
Üyeler
166,026
Son üye
Swazex
Top Bottom