Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam onu görmüştüm çok fena bir şeye benziyor aklımda bassı nasıl ?
Hocam o kadar bass olamasada olur ama napıyım çok seviyorum bassı
Evde müzik dinlemek için
çok güzel youtube üzerinden bak istiyorsanEvet hocam onu görmüştüm çok fena bir şeye benziyor aklımda bassı nasıl ?
Hocam sen hep taşınabilir şeyler öneriyorsun taşınılması önemli değil logitech z333 gibide olurbu güzel aslında odayı bassla doldururTronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyatı
Tronsmart Element T6 Plus 40W Bluetooth Hoparlör Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
dostum reklam gibi olmasın ama ben e ticaretle ugraşıyorum hepsiburadada mağazam var orada bluetooth hoperlor vb satıyorum ama bütçeni aşabilir bi bak derim istersen link bırakabilirim.Evde müzik dinlemek için
Bırak bi bakayımdostum reklam gibi olmasın ama ben e ticaretle ugraşıyorum hepsiburadada mağazam var orada bluetooth hoperlor vb satıyorum ama bütçeni aşabilir bi bak derim istersen link bırakabilirim.
https://www.trendyol.com/logitech/z...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.77.6 bende bundan var ama sana önerdiğimi almak isterdim bunun basıda güzel ama o ayrı güzel fiyat bu kadar var diye z313 aldımHocam sen hep taşınabilir şeyler öneriyorsun taşınılması önemli değil logitech z333 gibide olur
Hocam sen hep taşınabilir şeyler öneriyorsun taşınılması önemli değil logitech z333 gibide olur
Bırak bi bakayım