Hoparlör önerisi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Fiyat olarak 500tl max olsun ses sistemi konusunda hiçbir şeyden anlamıyorum. İstediğim şey şu bu fiyata bassta tatmin etmeli .

Ne için kullanacaksın o da önemli Bluetooth da işini görür.

reis bu sana fazlasıyla yeterli gelecektir beni tatmin etmez diyorsan bu:
https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-mini-bluetooth-hoparlor-p-HBV000003RXTY bundan 2 adet alabilirsin yada anker soundcore motion b bizzat kendi mağazam hepsiburada ki (reklam değil öneridir sadece)
Anker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorum
eminimki bu fiyata imkansız ama bassı biraz daha düşükte olur ama tiz fazla istemiyorum bass sadece ve şarkıdaki sözler net duyulsun videodaki gibi eminimki o kadar ses vermeyebilir adam onu 20 volume de yapıyor ben volume 100 de yapsamda olur ona benzer sesi ama yeterki ona benzer olsun logitech z333 nasıldır? Bende logitech s120 var ses olarak yeterli sesi veriyor ama bass sıfır tizde öyle fazla sesi var ama dediğim gibi bass 0 tizde aynı ben windows ayarlarında bass boost ayarı vardı 24db alıp virtual surround ve loudness equalization ı açıyordum idare eder bass vuruyordu volume 100 de ses sıfır nerdeyse yok tiz 0 sadece bass idare eder oluyordu ama sesi yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne için kullanacaksın o da önemli Bluetooth da işini görür.
Sadece müzik bass

Anker olan yetersiz olmaz mı ? Hocam şöyle istiyorum
eminimki bu fiyata imkansız ama bassı biraz daha düşükte olur ama tiz fazla istemiyorum bass sadece ve şarkıdaki sözler net duyulsun videodaki gibi eminimki o kadar ses vermeyebilir adam onu 20 volume de yapıyor ben volume 100 de yapsamda olur ona benzer sesi ama yeterki ona benzer olsun logitech z333 nasıldır? Bende logitech s120 var ses olarak yeterli sesi veriyor ama bass sıfır tizde öyle fazla sesi var ama dediğim gibi bass 0 tizde aynı ben windows ayarlarında bass boost ayarı vardı 24db alıp virtual surround ve loudness equalization ı açıyordum idare eder bass vuruyordu volume 100 de ses sıfır nerdeyse yok tiz 0 sadece bass idare eder oluyordu ama sesi yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece müzik bass
dostum sen parti yapıcaksın galiba :D 500 tl ile sadece odanda parti yapabilirsin evi inletmek istiyorsan bütçeni çıkarman gerek

dostum sen parti yapıcaksın galiba :D 500 TL ile sadece odanda parti yapabilirsin evi inletmek istiyorsan bütçeni çıkarman gerek
Hocam o kadar bass olamasada olur ama napıyım çok seviyorum bassı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri