Paragraf Kitabı Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,386
Şu an 11'im. Lisede ilk defa paragraf kitabı aldım. Bilgi Sarmal ile başladım 2-3 haftaya bitecek. Her gün düzenli olarak çözmeye çalışıyorum. Aşırı zorlanmıyorum, ortalama ve her soruyu ortalama 1-1,5 dakikada çözüyorum. Aklımda Hız yayınları var ama başka da bilmiyorum. 3D gibi sadece zorlama kitap istemiyorum ki ÖSYM de öyle sormuyor.

Şu an 11'im. Lisede ilk defa paragraf kitabı aldım. Bilgi Sarmal ile başladım 2-3 haftaya bitecek. Her gün düzenli olarak çözmeye çalışıyorum. Aşırı zorlanmıyorum, ortalama ve her soruyu ortalama 1-1,5 dakikada çözüyorum. Aklımda Hız yayınları var ama başka da bilmiyorum. 3D gibi sadece zorlama kitap istemiyorum ki ÖSYM de öyle sormuyor.
işte o mistik kitap :D . Kesinlikle çözmeni öneririm. https://www.bkmkitap.com/2024-tyt-p...MIjpPQ4LqthAMV9TAGAB2RcQqYEAAYASAAEgLukfD_BwE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorular seviye seviye ilerliyor , finalde ise çıkmış sorularla son dokunuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kaç sayfa bu kitap. 300-400 sayfa altında 345 görmedim
sayfa sayısı 384 hocam. Fakat gözünü korkutmasın çünkü soruların çözüm yöntemleri , taktikler vs sayfada fazlaca yer kaplıyor test başı toplasan max 15 soru oluyor. Günlük 50 soru falan çözüyorsan bir ay bile sürmez bitirmesi. Soru kalitesi olarak gerçekten güzel sorular üzerinde uğraşılmış az ama öz. Sınav tarzı. Benim senemde baya işime yaramıştı.

• Beğen
Bilgi sarmalı çok az çözdüm ama bana kolay geldi. 345 bir tık daha zor gibi
Bende 345'in başka derslerden kitabı da var ve ÖSYM'nin sorduğu sorulardan da var bunda da var mı?

Bilgi Sarmal kıyasla zorluk nasıl?
bilgi sarmal ile yakın soru kalitesinde ister bundan önce çöz ister bundan sonra. Çok farketmez. İki kitapta güzel.

• Beğen
@Che_ ekin copyde paragrafın şifresi var hazır olarak çıkarmışlar ben dün aldım. Tam ÖSYM tipi sorular var zorluklari bile yakin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,391
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri