bi sorun yaşamam değil mi ilk defa duyuyorum ve Türkiye de hiç video çeken yok kart ile alakalıİnno3d kaliteli markadır. Alınır.
anladım eyw aga sağolHocam markalar arasindaki performans farki cok cok az, kalite olarak da Inno3D alinmayacak bir marka degil
Markalar arasında soğutma performansı dışında pek fark yok. Kaliteli markadır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.bi sorun yaşamam değil mi ilk defa duyuyorum ve Türkiye de hiç video çeken yok kart ile alakalı
4070 modelini kullanıyorum 2k ultrada 70 derece görmedi daha. Gayet güzel kart. Marka olarak gtx serisinden beri ülkemizde satış yapan bir marka, youtubede içinde kartları bulunan çokça hazır sistem yapıldı aratarak ulaşabilirsin (ağırlıklı olarak pc hocası ve technopat). Zotac firmasıyla kardeş firmadır. Rgb takıntın yoksa alınır sade ve şık. Bendeki üründe belirgin sesli coil whine ile karşılaşmadım baya sessiz çalışıyor, yükte cw yi anca kasanın dibine yaklaşınca duyuyorum.Inno3D RTX4070 SUPER Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X bu kart nasıl bileniniz var mı ben pek bilmiyorum ama alacağım sistem de bu kart var güvenilir mi? dayanıklı mı? sıcaklık derecesi nedir bilen kişiler yazarsa sevinirim
tamamdır çok teşekkür ederim bakarım onlara kafama yatarsa alacağım4070 modelini kullanıyorum 2k ultrada 70 derece görmedi daha. Gayet güzel kart. Marka olarak gtx serisinden beri ülkemizde satış yapan bir marka, youtubede içinde kartları bulunan çokça hazır sistem yapıldı aratarak ulaşabilirsin (ağırlıklı olarak pc hocası ve technopat). Zotac firmasıyla kardeş firmadır. Rgb takıntın yoksa alınır sade ve şık. Bendeki üründe belirgin sesli coil whine ile karşılaşmadım baya sessiz çalışıyor, yükte cw yi anca kasanın dibine yaklaşınca duyuyorum.
olmaz. 2k da kullanmanızı öneririm. Birde o ssd yi yükseltin okuma/yazma hızı düşük kalmış.tamamdır çok teşekkür ederim bakarım onlara kafama yatarsa alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bunu almak istiyorum dar boğaz yapma olayı olur mu
ARKADAŞIN BİRİ ANA KAR İŞLEMCİ İÇİN ÇOK GÜÇLÜ DEMİŞ DOĞRUMUDURolmaz. 2k da kullanmanızı öneririm. Birde o ssd yi yükseltin okuma/yazma hızı düşük kalmış.
olmaz. 2k da kullanmanızı öneririm. Birde o ssd yi yükseltin okuma/yazma hızı düşük kalmış.
anakart üst segment bir anakart evet. Ama fiyat avantajı güzel onun kalsın bence. İleride daha sağlam işlemcilere geçince de iş görür. Ve o ssd yine olmamış hocam aynısı öbürünün. Bana sistem linkini atın bakayımARKADAŞIN BİRİ ANA KAR İŞLEMCİ İÇİN ÇOK GÜÇLÜ DEMİŞ DOĞRUMUDUR
Alıntıyı görüntüle ŞUAN NASIL
tamamdır zaten ileride parçaları değiştirmek istiyorum iyi olur https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/anakart üst segment bir anakart evet. Ama fiyat avantajı güzel onun kalsın bence. İleride daha sağlam işlemcilere geçince de iş görür. Ve o ssd yine olmamış hocam aynısı öbürünün. Bana sistem linkini atın bakayım
işlemcinin gücü yeter değil mi bunaanakart üst segment bir anakart evet. Ama fiyat avantajı güzel onun kalsın bence. İleride daha sağlam işlemcilere geçince de iş görür. Ve o ssd yine olmamış hocam aynısı öbürünün. Bana sistem linkini atın bakayım
yapabiliyorsanız ssd yi kingston k3000 yapın, olmazsa adata legend 850 lite yapın. (tavsiyem kc3000) Ve evet işlemciniz 4070 süperi beslemeye yeter.tamamdır zaten ileride parçaları değiştirmek istiyorum iyi olur https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/
işlemcinin gücü yeter değil mi buna