Xiaomi hesabı yok ama var gözüküyor

Kusho

80+
Reaksiyon skoru
6
Hesap birkaç yıl önce yanlışlıkla silinmişti sanırım tam nedenini hatırlamıyorum. Ama ayarlar -> Xiaomi hesabı'na gelince bir hesap olduğu gözüküyor. Şifreyi sıfırla deyince telefon numarasını girince böyle bir hesap yok diyor. Cihazlar'da telefon gözükmüyor ve hesabı sil deyince hiçbir şey olmuyor. Telefonda sürekli "oturum sona erdi. Tekrar oturum açın." bildirimi var. Hesap var mı yok mu?

Google a xiaomi sign in yaz oturum aç, cihazlar varsa kaldır, cihazda hata veriyorsa sürekli bug olmuştur, sıfırlayınca düzelir (format)

Google a xiaomi sign in yaz oturum aç, cihazlar varsa kaldır, cihazda hata veriyorsa sürekli bug olmuştur, sıfırlayınca düzelir (format)
Hesabın şifresini hatırlamıyorum üzerinden çok zaman geçti. Dediğim gibi şifremi unuttum diyince böyle bir hesap yok diyor ama ayarlarda hesap var gözüküyor.

Hala olmadı.

Son düzenleme:
Açıklayabilir misiniz?
içinde daha önce mi hesabı varken sıfırlanmış cihaz mi hesabına düşmüş. onu da bypass yapmışlar muhtemelen yani kurulum ekranını atlamışlar fakat bypass yapıldığı zaman başka mi hesabı eklenemez cihazı çünkü cihazın o menüsü direk deaktif gibi bir şey oluyor

içinde daha önce mi hesabı varken sıfırlanmış cihaz mi hesabına düşmüş. onu da bypass yapmışlar muhtemelen yani kurulum ekranını atlamışlar fakat bypass yapıldığı zaman başka mi hesabı eklenemez cihazı çünkü cihazın o menüsü direk deaktif gibi bir şey oluyor
Hocam hatırladığım kadarıyla hiç sıfırlanmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,465
Üyeler
184,166
Son üye
Kocaballı
Geri