Bu 3 laptoptan hangisi alınır ?

Ondan alın o zaman 11800 ile 6800 igpu dışında hemen hemen aynı birde 3070 cabası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ddr5 şu an ddr4e fark atacak kadar gelişmedi bence fazla kafaya takmaya gerek yok
Emin misiniz casperden korkuyorum yav

• Hahaha
Reaksiyonlar: soul
Casper bende sevmem ama excaliburdan sıkıntı çıkan görmedim
Korkuyorum casper ilerde meizu gibi iflas edip kapanırsa falan 🤣🤣 tövbe tövbe. Aga mazemesi kötü diyorlar

Korkuyorum casper ilerde meizu gibi iflas edip kapanırsa falan 🤣🤣 tövbe tövbe. Aga mazemesi kötü diyorlar
eğer o lenovo iş laptopuysa excalibur daha iyidir bende zamanında iyi ekran kartlı diye asus x550vx aldım iş laptopu diye 1 fan koymuşlar allahsızlar ısıdan kendini kapatıyor

Tufda da 3050 ti var 4gb vramli doğuştan sakat buradaki tek ihtimal casper(başta dediğim gibi eğer lenovo oyuncu laptopuysa 8lik ramle 16 yapılıp kullanılabilir)

eğer o lenovo iş laptopuysa excalibur daha iyidir bende zamanında iyi ekran kartlı diye asus x550vx aldım iş laptopu diye 1 fan koymuşlar allahsızlar ısıdan kendini kapatıyor

Tufda da 3050 ti var 4gb vramli doğuştan sakat buradaki tek ihtimal casper(başta dediğim gibi eğer lenovo oyuncu laptopuysa 8lik ramle 16 yapılıp kullanılabilir)
Lenovo oyuncu laptopu ama casper de 3070 dikkatimi çekiyor kullanan birisi yok mu yav..

Lenovo oyuncu laptopu ama casper de 3070 dikkatimi çekiyor kullanan birisi yok mu yav..
Sırf 3070 uğruna güme gitme ben sana açık açık söylüyorum casper alınmaz.
Max bütçe nedir belki güzel bir şey bulunur?

Sırf 3070 uğruna güme gitme ben sana açık açık söylüyorum casper alınmaz.
Max bütçe nedir belki güzel bir şey bulunur?
Bu üç laptoptsn birini almalıyım

11800h 6800h muadilinde lenovo ile düşürüyorsun rtx 3070 8 gb ram daha az vs vs biraz kumar
3050 ti ddr5 r7 6800h bana el sallıyor 23500

Bu üç laptoptsn birini almalıyım

3050 ti ddr5 r7 6800h bana el sallıyor 23500
Benim 950m laptopta da 4 gb vram var büyük pişman olursunuz

Geri