Çözüldü✓ Kurtuldu

Caghan4s

80+
Reaksiyon skoru
1
641160-e826d67dbd81d962bb91541ff173ae53.jpg
DUZELİR Mİ ÇOP OLMA İHTİMALİ KAÇ

Stephen hawking olmuş

Aynı hataya bende düşmüştüm zamanında 3 4 tane pin de kopmuştu.İyi bi bilgisayarcıya götürdüm yeni pin lehimledi ve yamuk pinleri düzeltti.Tavsiyem kendin kesinlikle elleme varsa bildiğin bilgisayarcı oraya götür.İzmir buca da ikamet ediyorum buraya yakınsan benim işlemciyi yapan yere yönlendirebilirim.

penseyi al düzelt kanka dsgdsgsd

bilgisayarcıya götür

eğer becerebilirim diyorsanız bir bıçakla düzeltin hepsini birden olacak şekilde veya çok güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün

Kredi kartı tarzı bi kartla hem yatay yönde hem de dikey yönde düzeltebilirsiniz. Ancak aklınızda bulunsun 3-4 kere oynamaya pinler kırılır.

Benzer bir durum ile karşılaşmıştım arkadaşın bilgisayarında. Eğer el becerin iyi ve elin titremiyorsa gayette düzeliyor.
Ben düzeltme işlemini kredi kartı ile yapmıştım gayette düzgün olup sokete güzelce yerleşmişti. Sonrasında bilgisayarı tam olarak toplayıp test ettim bir sorun çıkarmadı. UNUTMA ki çok hassas malzeme olduğu için pek fazla HATA yapma şansın yok. En fazla iki üç kere dokunabilirsin düzeltmek için. Bacaklar aşınıyor ve bilgisayar bir çok hata veriyor. Umarım düzeltebilirsin. Bir işlemci olmuş kaç para :(

bir şey yok bunda bıçakla kredi kartıyla falan rahat düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri