Pc den oyun oynayamıyorum

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Hazırsanız başlıyorum... bu oyun fiyatları ne ya epic gameste bile oyunlar pahalı artık yemin ediyorum kendi oyun sitemi kursam daha ucuza gelir ne yaşıyorsunuz abi bu ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok tamam steam tl yi bıraktığı için herkes dolara geçti kimsenin umurunda değiliz tamam ekonomi kötü ok ya sanki eskiden zarar ediyordu firmalar neymiş zarar etmiceklermiş özel fiyatlandırma yapmayanların firmaları da anlamıyorum nolur sanki ya sanki bir şey değişti kendi kendine bir şey olmadan dolara geçtiler ya insana zorla torrent oynattırıyorlar ekonomi yüzünden bir de korsan kullanmak suçmuş muş ya yeter artık tek istediğim şey oyun oynamak normal bir hobi işte nasıl alıyım ben şimdi oyun

Korsan indir kanka

Hazırsanız başlıyorum... bu oyun fiyatları ne ya epic gameste bile oyunlar pahalı artık yemin ediyorum kendi oyun sitemi kursam daha ucuza gelir ne yaşıyorsunuz abi bu ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok tamam steam TL yi bıraktığı için herkes dolara geçti kimsenin umurunda değiliz tamam ekonomi kötü ok ya sanki eskiden zarar ediyordu firmalar neymiş zarar etmiceklermiş özel fiyatlandırma yapmayanların firmaları da anlamıyorum nolur sanki ya sanki bir şey değişti kendi kendine bir şey olmadan dolara geçtiler ya insana zorla torrent oynattırıyorlar ekonomi yüzünden bir de korsan kullanmak suçmuş muş ya yeter artık tek istediğim şey oyun oynamak normal bir hobi işte nasıl alıyım ben şimdi oyun
Hocam korsandan başka bir çareniz yok gibi
@dutemo arkadaşa yardımcı olalım ıhm ıhm

Hazırsanız başlıyorum... bu oyun fiyatları ne ya epic gameste bile oyunlar pahalı artık yemin ediyorum kendi oyun sitemi kursam daha ucuza gelir ne yaşıyorsunuz abi bu ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok tamam steam TL yi bıraktığı için herkes dolara geçti kimsenin umurunda değiliz tamam ekonomi kötü ok ya sanki eskiden zarar ediyordu firmalar neymiş zarar etmiceklermiş özel fiyatlandırma yapmayanların firmaları da anlamıyorum nolur sanki ya sanki bir şey değişti kendi kendine bir şey olmadan dolara geçtiler ya insana zorla torrent oynattırıyorlar ekonomi yüzünden bir de korsan kullanmak suçmuş muş ya yeter artık tek istediğim şey oyun oynamak normal bir hobi işte nasıl alıyım ben şimdi oyun
bir arkadaşın var ise steam aile paylaşımı yapabilirsin arkadaşınla oyunlarınızı paylaşmış olursunuz

Bunun tek suçlusu malum şahıs
Yes
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun tek suçlusu malum şahıs
bir arkadaşın var ise steam aile paylaşımı yapabilirsin arkadaşınla oyunlarınızı paylaşmış olursunuz
Haklı

@dutemo arkadaşa yardımcı olalım ıhm ıhm
Ahah aynen

Korsan indir kanka
Korsan indirme bro

images.jpeg

İzliyo bak seni piskolojim bozuldu bu ne

Ekler

• CFFF32C1-856F-43CF-A08C-7EA13229D733.png
    CFFF32C1-856F-43CF-A08C-7EA13229D733.png
    1.9 MB · Hit: 59
( riccome ) discordum yaz bro yardımcı olayım ufakta olsa

( riccome ) discordum yaz bro yardımcı olayım ufakta olsa
Nasıl yardımcı olacaksınız hocam?

Hocam benim arkadaş yok ya olanlarında pc si yok bulabilirsem bilmiyorum

Nasıl yardımcı olacaksınız hocam?

Hocam benim arkadaş yok ya olanlarında pc si yok bulabilirsem bilmiyorum
gamepass var onu verim dedin az çok işe yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042