bana verebilirsingamepass var onu verim dedin az çok işe yarar
Hocam bu saatten sonra orijinal oyun almak cok zorlasti. O yuzden hikayeli oyunlar icin offline hesap kullanabilirsiniz bence eger crack indirmek istemiyorsaniz.Hazırsanız başlıyorum... bu oyun fiyatları ne ya epic gameste bile oyunlar pahalı artık yemin ediyorum kendi oyun sitemi kursam daha ucuza gelir ne yaşıyorsunuz abi bu ülkedeki fiyatlardan haberiniz yok tamam steam TL yi bıraktığı için herkes dolara geçti kimsenin umurunda değiliz tamam ekonomi kötü ok ya sanki eskiden zarar ediyordu firmalar neymiş zarar etmiceklermiş özel fiyatlandırma yapmayanların firmaları da anlamıyorum nolur sanki ya sanki bir şey değişti kendi kendine bir şey olmadan dolara geçtiler ya insana zorla torrent oynattırıyorlar ekonomi yüzünden bir de korsan kullanmak suçmuş muş ya yeter artık tek istediğim şey oyun oynamak normal bir hobi işte nasıl alıyım ben şimdi oyun
ah be hocam arkadaşa verdim ama yaz aile hesabı gibi birtane var onu verimHocam birine verdiniz mi
Aile hesabı gibi derkedıscord gel anlatayım hocam burada uygunmu bilmiyorum ( riccomee)
Hocam ona günah dedilerHocam bu saatten sonra orijinal oyun almak cok zorlasti. O yuzden hikayeli oyunlar icin offline hesap kullanabilirsiniz bence eger crack indirmek istemiyorsaniz.
torrent de indiremiyoruz ki mecbur ya ucuz yada beleş oyunlar oynuyoruz pc virüs kapacak diye